Σελίδες

16 Απριλίου 2012

Μαριάς και Τσελέντης με τους Ανεξάρτητους Ελληνες.


Δελτίο Τύπου


Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΑΣ ΑΚΗΣ ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ

ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Ο καθηγητής Σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Άκης Τσελέντης με μία ολιγόλογη δήλωσή του, ανακοίνωσε ότι συντάσσεται με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Συγκεκριμένα η δήλωσή του έχει ως εξής:


"Ποτέ δεν υπήρξα κυβερνητικός σεισμολόγος. Ποτέ δεν ζήτησα πολιτικά ή άλλα δεκανίκια στην όποια καριέρα μου από σάπια πολιτικά συστήματα που ξεπούλησαν τα όνειρα όλων μας. Και ειδικά της δικής μας της γενιάς,του Πολυτεχνείου, που πιστέψαμε σε μιά ελεύθερη πατρίδα,δημοκρατική και αξιοκρατική.


Γι' αυτό και επενδύω τις όποιες ελπίδες και όνειρα μας απέμειναν και δεν μας στέρησαν οι προσκυνημένοι πολιτικοί στη Τρόϊκα,σε αυτή την πατριωτική κίνηση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ".


Δελτίο Τύπου

Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΡΕΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Εν όψει των εκλογών της 6ης Μαίου 2012 ο αντιμνημονιακός Καθηγητής Νότης Μαριάς αναλαμβάνει Γραμματέας Κινημάτων και Οργανώσεων και Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.