Σελίδες

21 Μαρτίου 2012

Ευχάριστη εξέλιξη στο θέμα της ιστοσελίδας του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης "Μακεδονία" που μιλούσε και .... "Μακεδονικά". Μπράβο κ. Βορίδη.

Φίλοι μου πριν μερικούς μήνες είχαμε κάνει απο τους πρώτους μια ανάρτηση για την ιστοσελίδα του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης....
Μπορείτε να την δείτε στον παρακάτω τίτλο:

Η ιστοσελίδα του Αεροδρομίου "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης "μιλάει" και ...."Μακεδονικά"!!

Σήμερα με χαρά έλαβα από τον καλό μου φίλο Θαλασσοκράτορα την παρακάτω είδηση από το ιστολόγιο Athinapoli.gr.

Το thessalonikiairport.gr είναι η ιστοσελίδα που είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις και το θέμα είχε φτάσει μέχρι και την βουλή γιατί υποτίθεται πως ήταν επίσημη σελίδα του αεροδρομίου «Μακεδονία» και μέσω αυτής γινόταν κρατήσεις εισιτηρίων στα «Μακεδονικά»!...Η πραγματικότητα όμως ήταν τελείως διαφορετική μιας και ιστοσελίδα του αεροδρομίου δεν υπήρχε ποτέ και η συγκεκριμένη ήταν πλαστή. Σε όλη την ιστορία δόθηκε τέλος μετά από παρέμβαση του Μάκη Βορίδη στην ΕΕΤΤ. Σε αυτό το σημείο καλό θα ήταν να σημειωθεί πως το όνομα είχε κατοχυρωθεί εδώ και χρόνια από Ολλανδική εταιρία αλλά ουδείς από τους Έλληνες υπευθύνους δεν είχε κινήσει καμία διαδικασία αντίδρασης. Πλέον με απόφαση της ΕΕΤΤ η σελίδα έκλεισε και οι ιδιοκτήτες καλούνται να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Ελπίζουμε το θέμα να τελειώσει μια και καλή.....
Ενα μπράβο στον κ. Βορίδη.
Εδώ που φτάσαμε πρέπει να επιβραβεύουμε το αυτονόητο τι να κάνουμε.

1 σχόλιο:

  1. Μα μέχρι και τώρα επιβραβεύουμε την αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο!!
    Ας επιβραβεύσουμε έστω και το αυτονόητο καπετάνιο μου..είναι ενα βήμα και αυτό.
    Την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.