Σελίδες

26 Μαρτίου 2012

ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ …!!

Γράφει ο Κώστας Παπαδόπουλος

Ο μακαρίτης τώρα πατέρας μου σε κάθε περίπτωση μου θύμιζε και μια παροιμία
, ένα κομμάτι από την συσσωρευμένη σοφία του λαού μας. Εδώ σίγουρα θα έλεγε «τα στερνά τιμούν τα πρώτα».

Ο λόγος για τον κ. Απόστολο Γκλέτσο. Ο δήμαρχος της Στυλίδας, μέχρι πρότινος ηθοποιός, ένας νέος και ωραίος άνδρας με πολυτάραχη ζωή, μας έδωσε πολλά μαθήματα μαζί.


Είναι κρίμα που το παράδειγμά του, δεν προβάλλεται όσο θα έπρεπε … απλά είναι κρίμα.

Για όλα τα επόμενα χρόνια, ότι και να γίνει, αυτό το δήμαρχο δεν θα τον ξεχάσουν ….!!!


Κώστας Παπαδόπουλος


ΦΩΤΟ – Στυλίδα: Οι αγωνιστές στην εξέδρα, οι επίσημοι στο δρόμο.


Όπως και την 28η Οκτωβρίου, έτσι και σήμερα στην εξέδρα του Δήμου Στυλίδας ανέβηκαν οι ηλικιωμένοι αγωνιστές. Ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος και όλοι οι επίσημοι στέκονταν μπροστά, κάτω στο δρόμο.


Όπως δημοσιεύει το lamiareport.gr, όλα κύλησαν ομαλά, χωρίς κανένα πρόβλημα και ο εξαιρετικός....καιρός βοήθησε στο να γίνει μια πολύ καλή παρέλαση, που παρακολούθησε πάρα πολύς κόσμος της ανατολικής Φθιώτιδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.