Σελίδες

26 Μαρτίου 2012

Δόθηκαν διευκρινήσεις από τους Ανεξάρτητους Ελληνες για τις λίστες των ονομάτων των υποψηφίων.

Παραθέτω τα παρακάτω προς ενημέρωση των αγαπητών φίλων, αναγνωστών κι επισκεπτων του ιστολογίου μας.

Πρόσφατα προέκυψε ένα θέμα με συγκεκριμένο πρόσωπο από την λίστα ονομάτων των υποψηφίων των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων".

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο Βασίλη Κασιμάτη από το Ρέθυμνο ο οποίος παρουσιάζεται ως συμμετέχων στις λίστες των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων".

Ο εν λόγω δημοσιογράφος κατηγορείται από πολλά πατριωτικά ιστολόγια ότι ανήκει στους υποστηρικτές της Αυτονομίας της Κρήτης.... (δείτε π.χ. ΕΔΩ κι ΕΔΩ)

Μάλιστα χρησιμοποιήθηκε σαν αφορμή για να ριχτεί λάσπη στην εκλογική προσπάθεια των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων".

Το ιστολόγιό μας θέλοντας να έχει και την επίσημη θέση των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος κ. Τέρενς Κουϊκ ο οποίος μας τόνισε τα εξής:

"Οι λίστες που έχουν δημιουργηθεί δεν αποτελούν επ' ουδενί τις τελικές λίστες των ονομάτων των υποψηφίων και κανείς δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί αυτές για να πλήξει την πατριωτική προσπάθεια του κόμματος.

Η δημοκρατική διαδικασία για την δημιουργία των ψηφοδελτίων άρχισε μόλις την περασμένη εβδομάδα και θα ολοκληρωθεί με την ανάρτηση των ονομάτων στην επίσημη ιστοσελίδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ΕΔΩ.

Τα ονόματα θα δημοσιευθούν μόλις λήξει η σχετική προθεσμία και θα ακολουθήσουν δημόσιες παρατηρήσεις επί όλων των ονομάτων που θα είναι στην διάθεση των πολιτών".

Ακολουθεί το σχετικο Δελτίο Τύπου:

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ


Κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο κατάλογοι με μικρό, μόνο, μέρος ονομάτων Ελλήνων και Ελληνίδων που έχουν καταθέσει τα βιογραφικά τους για να είναι υποψήφιοι του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.


Επίσης ονόματα που δηλώνουν το ενδιαφέρον τους για τις λίστες, αναφέρονται και στα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ.


1. Όταν λήξει η προθεσμία έγγραφης υποβολής ενδιαφέροντος για υποψηφιότητα.
ΟΛΑ τα ονόματα θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα
anexartitoiellines.gr, ώστε να υπάρξουν δημόσιες παρατηρήσεις.

2. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν απόσπασμα ποινικού μητρώου.


Κατά περίπτωση για ορισμένους, και αν προκύψει από τη διαδικτυακή διαβούλευση, θα χρειαστεί συμπληρωματική υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν σε εξέλιξη δικαστική εμπλοκή, με την οποία να είναι κατηγορούμενοι.


Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων στην επίσημη ιστοσελίδα
anexartitoiellines.gr

Σημείωση προς τους αναγνώστες μας: Η επίσημη ιστοσελίδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι η http://anexartitoiellines.gr/. κι όχι το ιστολόγιο http://aneksartitoi-ellines.blogspot.com/ του οποίου οι διαχειριστές είναι άγνωστοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.