Σελίδες

22 Μαρτίου 2012

Η Ενωση Δημοκρατικού Κέντρου (Ε.ΔΗ.Κ) υπάρχει ακόμα... δείτε προσφατο Δελτίο Τύπου της.

Η παλιοί ψηφοφόροι και οι νοσταλγοί του ενδόξου κεντρώου χώρου θα θυμούνται....

Για να μαθαίνουν και οι νεώτεροι...
Η Ε.ΔΗ.Κ αποτέλεσε των πολιτικό χώρο των εκατομμυρίων κεντρώων ψηφοφόρων πριν την επταετία... Κυρίαρχη ιδεολογία της ήταν στην οικονομία η κοινωνική δικαιοσύνη (κάτι που υποστηρίζει συνήθως η αριστερά) και η εθνική πατριωτική στάση στα εθνικά θέματα (κάτι που συνήθως υποστηρίζει η δεξιά)....
Η φθίνουσα πορεία της άρχισε κατά την μεταπολίτευση με την ενίσχυση του τότε ΠΑΣΟΚ από πλήθος στελεχών της.... Φυσικά στην πορεία όπως όλοι πλέον γνωρίζουμε το ΠΑΣΟΚ μεταλάχθηκε σε έναν ακραίο προδοτικό διεφθαρμένο κόμμα που εξέφραζε τα ακριβώς αντίθετα πιστεύω... δηλαδή την κοινωνική αδικία και την προδοσία των εθνικών θεμάτων...

Αν θέλετε να γνωρίσετε περισσότερα δείτε την επίσημη ιστοσελίδα της.
http://www.edik.gr/

Η Ε.ΔΗ.Κ. του Γιάννη Ζίγδη, στην οποία διετέλεσε τελευταίος αρχηγός ο τουρκολόγος αείμνηστος καθηγητής Νεοκλής Σαρρής μας έστειλε δελτίο τύπου το οποίο σας παραθέτουμε:

Από το Γραφείο Τύπου της Ένωσης Δημοκρατικού Κέντρου, εκδόθηκε η παρακάτω δήλωση.

Με αφορμή την ατυχή δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου η Ένωση Δημοκρατικού Κέντρου δηλώνει τα εξής:
«Ο νέος μονοκράτορας ή αλλιώς πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ανακήρυξε εαυτόν συνεχιστή του Ελευθερίου Βενιζέλου, του Νικολάου Πλαστήρα και του Γεωργίου Παπανδρέου.
Του θυμίζουμε ότι η κραταιά Ε.ΔΗ.Κ., ιστορικός συνεχιστής των παραπάνω, διέγραψε τον Βαγγέλη Βενιζέλο από τους φοιτητές της γιατί μεταξύ άλλων αντιστρατευόταν τις δημοκρατικές αποφάσεις, δημιουργούσε σύγχυση και εκφραζόταν υβριστικά!
Ελπίζουμε ότι στις προσεχείς εκλογές θα τον διαγράψει ΚΑΙ ο λαός...»

--
Πληροφορίες: grafeio-typou@edik.gr
Συνημμένο, το έγγραφο της διαγραφής του Ευάγγελου Βενιζέλου από τη «Δημοκρατική Πορεία».

Enimerosi mailing list
Enimerosi@edik.gr
http://edik.gr/mailman/listinfo/enimerosi_edik.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παρόν μήνυμα, μπορείτε να απευθυνθείτε:
- στο e-mail edik@edik.gr
- στο τηλέφωνο 6979162612

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.