Σελίδες

25 Φεβρουαρίου 2012

Το Ιραν έτοιμο να κατασκευάσει πυρηνικά όπλα!!!

Οι επιθεωρητές της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) δηλώνουν ότι κατά τον έλεγχο των ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων διαπίστωσαν «έλλειμμα» ουρανίου.

Αυτό μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα την έκθεση του διεθνούς οργανισμού. Η ιρανική πλευρά προς το παρόν δεν κατόρθωσε να εξηγήσει την απώλεια.Στην ΙΑΕΑ θεωρούν ότι το ουράνιο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σχάσιμο υλικό για τη δημιουργία ατομικού όπλου.

Οι ΗΠΑ και σειρά άλλων χωρών της Δύσης υποπτεύονται το Ιράν ότι σχεδιάζει την κατασκευή πυρηνικών όπλων υπό την κάλυψη του προγράμματος ειρηνικής χρήσης της ατομικής ενέργειας. Η Τεχεράνη απορρίπτει όλες τις κατηγορίες.

πηγή Η Φωνή της Ρωσίας

ΣΧΟΛΙΟ

Αν οι Πέρσες αποκτήσουν πυρηνικά όπλα τότε οι γεωστρατηγικοί συσχετισμοί θα αλλάξουν σε τέτοιο βαθμό που κανείς δεν θα μπορέσει να προβλέψει το μέλλον....
Πάντως λίγο ακόμα να καθυστερήσουν οι Αμερικανοεβραίοι το έχασαν το παιχνίδι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.