Σελίδες

24 Φεβρουαρίου 2012

"Ανέξαρτητοι Ελληνες" το νέο κίνημα του Πάνου Καμένου.

Γεννήθηκε σήμερα το κίνημα του Πάνου Καμένου.
Σε έναν πολιτικό χώρο που ψάχνει την ταυτότητά του.

Από ότι φαίνεται θα εκφράζει κυρίως την δεξιά και την κεντροδεξιά παράταξη... αλλά με τα σημερινά πολιτικά δεδομένα στα οποία πλέον οι πολιτικές ιδεολογίες έχουν αλλοιωθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε π.χ. το ΠΑΣΟΚ να ανήκει εκ των πραγμάτων στην ακροδεξιά (με την παλαιότερη έννοια του όρου... τουλάχιστον στο οικονομικό του πρόγραμμα, γιατί η ακροδεξιά είχε να επιδείξει τουλαχιστόν πατριωτικές θέσεις στα εθνικά θέματα...).
Φανταστείτε ότι η "δεξιά" Ν. Δημοκρατία έχει πιο κοινωνικό πρόγραμμα από το "σοσιαλιστικό" ΠΑΣΟΚ!!!!!

Σήμερα το ερώτημα που τίθεται στους Ελληνες πολίτες είναι απλό.

Η με την Πατρίδα και κατά των Μνημονίων, της Τρόικας και των δανειστών... με προοπτική την ανάπτυξη της ελληνικής μας οικονομίας,
  • εκτός ξενοκίνητου Ευρώ και με την ελληνική δραχμή (που θα την κουμαντάρει η πατριωτική κυβέρνηση χωρίς έξωθεν εντολές),
  • με μειώσεις σε φορολογίες,
  • πάγωμα (αν όχι αυξήσεις) μισθών και συντάξεων,
  • πίεση των πλουσίων να μειώσουν τις τιμές των προϊόντων πάνω από 30%,
  • μείωση ΦΠΑ,
  • εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας μας,
  • επαναφορά εργασιακών δικαιωμάτων,
  • επαναφορά κοινωνικών επιδομάτων.
  • Οι Ελληνες πρέπει να αρχίσουν να παράγουν αλλά ταυτόχρονα να μπορούν και να καταναλώνουν.
  • Οι Τράπεζες πρέπει να υποχρεωθούν να χορηγήσουν δάνεια σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις (από τα τεράστια αποθεματικά τους-αρκετά "τσέπωσαν" από την εποχή ακόμα του Καραμανλή αλλά και την τελευταία διετία αφού το περισσότερο χρήμα από την τρόικα πάει σε αυτές). Το χρήμα πρέπει να αρχίσει να κινείται μέσα στην χώρα.
  • Να απαγορευθεί "δια ροπάλου" η έξοδος της δραχμής από τα σύνορα της Ελλάδας (κάτι το οποίο δεν μας επιτρέπει με το Ευρώ η Ε.Ε. για ευνόητους λόγους).
  • Να τονωθεί ο Ελληνικός Τουρισμός.
  • Να ενισχυθεί με μειώσεις φορολογίας η κυρίαρχη στον κόσμο ελληνική εμπορική ναυτιλία (που δεν έχει ούτε υπουργείο με τους προδότες που μπλέξαμε), αλλά με αντάλλαγμα ελληνικά πληρώματα και ελληνικές σημαίες στα ελληνόκτητα πλοία.
  • Και πάνω από όλα πάταξη της φοροδιαφυγής. (Θα μου πείτε μήπως και η τωρινή προδοτική κυβέρνηση δεν ευαγγελίζεται την πάταξη της φοροδιαφυγής; Πρώτον το κάνει κοροϊδεύοντας αφού κάνει πλάτες στους πλουσίους και δεύτερον οταν έχεις καταληστεύσει με αντισυνταγματικά μέτρα ύφεσης και εξαθλιώσης τον λαό, το μόνο που σκέφτονται όλοι οι Ελληνες είναι πως θα "κλέψουν" το ανθελληνικό προδοτικό και ληστρικό κράτος.) Οταν ο Ελληνας δεί να μπαίνουν φυλακή ή να πληρώνουν μεγάλα ονόματα πλουσίων και το κράτος τον βοηθάει με τα μέτρα που προαναφέραμε, τότε μπορείς να επικαλεστείς το φιλότιμό του.... και θα τον δεις στο πλάι σου.
Με τέτοια μέτρα μόνο μπορεί να σωθεί η πατρίδα μας.

Η άλλη επιλογή είναι....
με τους προδότες ανεξαρτήτως κομματικής προελέυσεως που θέλουν να μας "σώσουν" ψηφίζοντας το επαίσχυντο "ΝΑΙ σε όλα".
Με συνέπεια να συνεχιστούν όλα αυτά τα αντισυνταγματικά προδοτικά μέτρα που έχουμε ζήσει εδώ και 2,5 χρόνια....

Φτάσαμε στα άκρα. Μέση οδός δεν υπάρχει...

Σε έναν πολιτικό χώρο λοιπόν όπου επικρατεί στην κυριολεξία χάος καθώς π.χ. Ο Μιχελάκης κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση που μετέχει το ίδιο του το κόμμα!!!!!
Σε έναν πολιτικό χώρο που οι κωλοτούμπες διαδέχονται σε τέτοιο βαθμό η μια την άλλη που όλοι μοιάζουν να κουτρουβαλάνε προς τον γκρεμό...

Θυμηθείτε τον Σαμαρά να διαγράφει όσους ψήφισαν ΝΑΙ στο πρώτο Μνημόνιο στο οποίο εκείνος ψήφισε ΟΧΙ και μετά την τεράστια κωλοτούμπα του περασμένου Οκτωβρίου (όταν του έκανε Ρουα-Ματ ο ΓΑΠ με το πυροτέχνημα για δημοψήφισμα) να διαγράφει όσους ψήφισαν ΟΧΙ επειδή ο ίδιος ψήφισε ΝΑΙ!!!!!
Θυμηθείτε τον Καρατζαφέρη, που πλέον παίζεται αν θα μπεί στην Βουλή, να ψηφίζει ΝΑΙ στο Μνημόνιο 1 και ΟΧΙ στο Μνημόνιο 2 αφού έφθασε στο σημείο να μετέχει ακόμα και στην προδοτική κυβέρνηση Παπαδήμιου... (τώρα μετά τις δημοσκοπήσεις το "μετάνοιωσε").

Το κίνημα λοιπόν, των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" δείχνει να τραβάει το τεράστιο ποσοστό των σταθερά αντιμνημονιακών κεντροδεξιών, και όχι μόνο, δυνάμεων (προσωπικά πιστεύω ότι θα τραβήξει πολύ μεγάλο ποσοστό των πρώην ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ), με ένα πολύ ισχυρό επιχείρημα. Ο ιδρυτής του Πάνος Καμένος είναι ένας από τους λίγους Ελληνες βουλευτές που κράτησαν σταθερή αντιμνημονιακή στάση λέγοντας σε όλα ΟΧΙ.

Θα παρακολουθήσουμε λοιπόν την πορεία του με ενδιαφέρον ως μια ακόμα επιλογή ψήφου υπέρ των πολλών αντιμνημονιακών και πατριωτικών κινημάτων που έχουν εμφανιστεί στο πολιτικό προσκήνιο.

ΘΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.