Σελίδες

17 Φεβρουαρίου 2012

Εθνική Δημοκρατική Ενότητα. Κάλεσμα για τις 18-02-2012.


ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΤΩΡΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 18-02-2012 ΩΡΑ 11.00 Παλαιά Βουλή

Προσκαλούμε σε αυτή την εκδήλωση, την πρώτη μετά την προδοτική υπερψήφιση από 199 βουλευτές της «δανειακής σύμβασης», ώστε να ανιχνευθούν οι τρόποι αντίστασης στη νέα κατάσταση που μας επιβλήθηκε.

Πεποίθησή μας είναι πως πρέπει να συγκροτηθούμε με πολιτικό πρόγραμμα, να εντοπίσουμε τι είναι εφικτό και πώς επιτυγχάνεται. Να μεθοδεύσουμε τα σχετικά οργανωτικά βήματα. Προφανές είναι πως χρειαζόμαστε τη μέγιστη δυνατή άθροιση δυνάμεων, την ελάχιστη δυνατή σύγκλιση απόψεων και, την χάραξη σχεδίου, πολιτικών κι οργανωτικών στόχων, με προοπτική, ευκταία, την εκλογική σύμπραξη. Αλλά και, ενδιάμεσα, όποιων ανατρεπτικών κατακτήσεων, κατά της Τροϊκανής κατοχής.

Η παρουσία σήμερα προσώπων του «κατεστημένου» που δεν εξαϋλώθηκαν εντός του ή/και τόλμησαν-μαχητικά, ενίοτε- να εξέλθουν κι αντιπαρατεθούν αυτού… Μαζί με νέους σχηματισμούς, αδέκαστων-ακομμάτιστων πολιτών, επιτρέπει την δημιουργική ώσμωση, μεταξύ όλων μας και, την ανίχνευση, αν όχι ανάδειξη, του επιθυμητού καινούριου. Θα υπάρξουν κι άλλα βήματα σε αυτή την κατεύθυνση, οπότε δεν βιαζόμαστε. Ούτως ή άλλως, η σημερινή κατάπτωση είναι προϊόν μιας τουλάχιστον 35ετούς εξαθλίωσης, πολιτικής και ηθικής. Συνεπώς, δεν θεραπεύεται σε 35 μήνες…

Στην συγκέντρωση, προτείνουμε την απόφαση διαβήματος στην Προεδρία , για την άμεση προκήρυξη βουλευτικών εκλογών. Και, την έγκριση ψηφίσματος, έκκλησης στο Πανελλήνιο, για την έναρξη διαδικασιών σύγκλισης ομάδων και κομμάτων του δημοκρατικού - πατριωτικού κινήματος, προκειμένου να συντονίσουν τις προσπάθειές τους και να αρθρώσουν πολιτικό-προγραμματικό λόγο, ανάληψης ευθυνών εξουσίας. Προ ή και μετά των εκλογών, δεδομένου πως δεν πρόκειται άμεσα να προκύψουν σταθερές κυβερνήσεις.

Καιρός είναι πια, να μάθουμε να προτάσσουμε το συλλογικό εμείς, το κοινωνικό εμείς, το πατριωτικό εμείς !

Πρωτοβουλία Δημοκρατικής Πατριωτικής Ενότητας
ΑΘΗΝΑ 16-02-2012

Σχετική Ανακοίνωση για την Εκδήλωση

18/2/2012 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΤΩΡΑ!

Στις 18 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 πμ, στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής θα διεξαχθεί εκδήλωση-συζήτηση με θέμα, την αναζήτηση και επίτευξη, της Πατριωτικής και Δημοκρατικής Ενότητας, των αγωνιζόμενων Ελλήνων, κατά της Τροϊκανής κατοχής και της κυβέρνησης που την υπηρετεί.

Την εκδήλωση διοργανώνουν, η Ομάδα Ανεξάρτητων Πολιτών Σαρωνικού (ΟΑΠΣ) και οι Ελεύθεροι Χρεοκοπημένοι (ΕΧ), που αποτελούν τις ιδρυτικές ομάδες της Πρωτοβουλίας Δημοκρατικής και Πατριωτικής Ενότητας. Ενός φορέα που έχει θέσει σκοπό την ενότητα των διάσπαρτων ομάδων ακομμάτιστων αγωνιζόμενων πολιτών. Στόχοι της εκδήλωσης είναι η αναζήτηση πολιτικών δράσεων, ακόμη και εκλογικής σύμπραξης.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι : Νίκος Αλικάκος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, εκπρόσωποι του Αρματος Πολιτών, ο συγγραφέας Γ. Καραμπελιάς, ο καθηγητής Γ. Κασιμάτης, ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής,ο Στέλιος Παπαθεμελής κι ο παραιτηθείς εισαγγελλέας Ι. Σακκάς. Επίσης θα μιλήσουν και εκπρόσωποι τόσο των διοργανωτριών όσο και των φιλοξενούμενων ομάδων.

Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις προς τους ομιλητές, απαντήσεις τους και έκδοση ψηφισμάτων, τόσο για την απαίτηση άμεσης διεξαγωγής εκλογών όσο και για τις διαδικασίες σύγκλισης.

(ευχαριστούμε τον ταξίαρχο ε.α. κ. Στέργιο Σμυρλή για την ενημέρωση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.