Σελίδες

23 Ιανουαρίου 2012

«Όποιος πειράξει τον Γ. Α. Παπανδρέου, θα προκαλέσει μακελειό». Έτσι αισθάνονται την δημοκρατία, έτσι την «υπηρετούν», έτσι την διαφεντεύουν.

Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης

Οι απειλές που εκτοξεύτηκαν, μέσω μεγ(κ)άλου τηλεοπτικού διαύλου χθές το πρωί σε ενημερωτική εκπομπή, από τον δελφίνο καθεστωτικό κ. Λοβέρδο, δεν ακούστηκαν ουδέποτε, ούτε από το στόμα του Γεωργίου Παπαδοπούλου, ο οποίος δικάστηκε και καταδικάστηκε ως επαναστάτης από τα Ελληνικά δικαστήρια και απεβίωσε έγκλειστος.


Είπε ο «φέρελπις» και νεόκοπος ηγετίσκος: «Όποιος πειράξει τον Γ. Α. Παπανδρέου, θα προκαλέσει μακελειό». Και απευθύνονταν προς την Ελληνική δικαιοσύνη, στρεφόμενος εμμέσως πλήν σαφώς όμως και προς τον Ελληνικό λαό.


Αυτή και μόνο η ρήση παραπέμπει και προτρέπει σε βαρεία καθεστωτική εκτροπή!

Υποδεικνύει όμως και μία επικίνδυνη αντιδημοκρατική νοοτροπία και εκ μέρους αυτού που εκτόξευσε την απειλή, αλλά εξ εκείνων που υποθέτει ο κ. Λοβέρδος ότι θα την εκτελέσουν.

Με δύο λόγια ο κ. Λοβέρδος δε διστάζει να πει απερίφραστα, ότι δηλαδή, ο μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ δε θα διστάσει ακόμη και να αιματοκυλήσει τη χώρα, αν αισθανθεί πως απειλείται πραγματικά να τιμωρηθεί για τα πολιτικά και αντεθνικά του εγκλήματα ο σημερινός αρχηγός του.


Έτσι αισθάνονται την δημοκρατία, έτσι την «υπηρετούν», έτσι την διαφεντεύουν.

Το κράτος είναι ιδιοκτησία τους και μπορούν να καταλύουν θεσμούς, διότι ο εγκλωβισμένος από τα ψεύδη των, Ελληνικός λαός, τους έδωσε με αφέλεια την εξουσία δια της ψήφου.


Επομένως ο... κάθε πρωθυπουργός της χώρας μπορεί ατιμώρητος να κάνει ότι θέλει εις βάρος της παραδίδοντας τα κλειδιά της στους ξένους δυνάστες.


Εάν η δικαστική εξουσία δεν είχε υποταχθεί στην εκτελεστική και στην νομοθετική, ύπουλα από τις δύο δεύτερες, σε σημείο να ποδηγετείτε από αυτούς, τότε ο έντιμος και πράττοντας το καθήκον του αρμόδιος εισαγγελέας, έπρεπε να ασκήσει άμεσα δίωξη εις βάρος του αλαζόνα κ. Λοβέρδου, που κατά τύχη είναι και καθηγητής του Συνταγματικού δικαίου.


Αλλά φεύ. Ακόμη και ο άλλος βλαστός του βαθέως ΠΑΣΟΚ, υπουργός δικαιοσύνης, κ. Μ. Παπαϊωάννου, είναι έτοιμος να ασκήσει διώξεις με ερώτημα στον Άρειο Πάγο, εις βάρος των εισαγγελέων που θα τολμήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο ή να τους αντικαταστήσει τηρώντας τους νόμους! Είναι που η εκτελεστική εξουσία δεν επεμβαίνει στην δικαστική!


Και τα λένε όλα αυτά, χωρίς ντροπή, όταν η χώρα, εξ αιτίας των ακατανόητων χειρισμών τους διέρχεται σοβαρότατη κρίση όχι μόνο οικονομική αλλά και κρίση θεσμών. Είναι οι αυθέντες, είναι οι αυθεντίες, είναι οι αυθεντικοί δημοκράτες, είναι οι αυθεντικοί καθεστωτικοί, παραβάτες όλων των κανόνων του Ελληνισμού μέχρι τελειωτικού πνιγμού του….


Γραμμένο τον έχουν τον λαό τον οποίο θα βάλουν να έλθει σε σύρραξη για έναν κάποιον απόγονο των Παπανδρέου που μας προέκυψε πρωθυπουργός!

Δεν τους πρέπει έλεος Βαγγελίστρα μου……

πηγή Σύνδεσμος 71

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.