Σελίδες

27 Ιανουαρίου 2012

Και να ήθελαν … δεν μπορούσαν !!!

Του Krateros Pap

Μας σοκάρισε η δήλωση του κ. Χρυσοχοΐδη.
Μας προσγείωσε ανώμαλα σε μια πραγματικότητα που δεν είχαμε φανταστεί.

ΔΕΝ διάβασε λέει το μνημόνιο, γιατί εκείνη την εποχή είχε άλλες υποχρεώσεις. Και πριν ακόμα συνέλθουμε, έρχεται και η δήλωση της κυρίας Κατσέλη ότι… το διάβασε για περίπου τρείς ώρες, του έριξε δηλαδή μια ματιά. Το σίγουρο είναι ότι το ερώτημα ετέθη και στους δύο, και έδωσαν αυτές της απαντήσεις, οι υπόλοιποι που δεν τους ετέθη αυτό το ερώτημα, αλλά επίσης το ψήφισαν, πιστεύεται ότι το έχουν διαβάσει; Επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω, το ίδιο πιστεύω και για τους περισσότερους, από αυτούς που δεν το ψήφισαν. Πρόθεσή μου δεν είναι να δικαιολογήσω κανένα, αλλά να γίνουν γνωστές κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες, που ίσως δεν είναι αρκετά γνωστές.

Α) Οι βουλευτές (που ψήφισαν το μνημόνιο) ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΑΝ τον κ. Παπακωνσταντίνου να υπογράψει εκείνος την δανειακή σύμβαση!! Ούτε καν ο πρωθυπουργός όπως θα περίμενε κανείς.

Β) Η δανειακή σύμβαση είναι στα Αγγλικά, στην βουλή όμως εμφανίστηκαν 120 μεταφρασμένες σελίδες, από της συνολικά 1.370 και πλέον. Ποιος λοιπόν μπορεί να πει ότι έχει διαβάσει όλη τη σύμβαση. Ίσως ορισμένοι.

Γ) Η δανειακή σύμβαση είχε υποβληθεί στης 6 Μαΐου 2910, είχε υπογραφεί στις 8 Μαΐου 2010 και όχι στις 11 Μαΐου 2010 όπως τελικά όλοι γνωρίζουν.

Υπάρχουν τρία (3) video που σας συνιστώ να δείτε, σίγουρα στο τέλος θα έχετε καλύτερη εικόνα των πραγματικών γεγονότων:

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ 1



ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ 2



ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.