Σελίδες

21 Νοεμβρίου 2011

Κατέστρεψαν τα Βυζαντινά τείχη της Θεσσαλονίκης οι αναρχοπρεζάκηδες...(βίντεο)



Οι βρωμεροί αλήτοκουλτουριάρηδες αναρχοαριστεροί καταστρέφουν την βυζαντινή κληρονομιά της Θεσσαλονίκης.
Τα αποβράσματα δεν σέβονται (εννοείται) την ιστορία μας... Το πρόβλημα όμως είναι αν την σέβεται το ανθελληνικό κράτος και τι κάνει για να τους σταματήσει...

Κάποια στιγμή οι Ελληνες θα καθαρίσουμε μόνοι μας την πατρίδα κι αυτή η στιγμή δεν είναι μακριά.

Οι προγονοί μας όταν πολιορκούσαν τους Τούρκους που ήταν κλεισμένοι στην Ακρόπολη των Αθηνών όταν διαπίστωσαν ότι οι Τούρκοι είχαν ξεμείνει από μολύβι και άρχισαν να καταστρέφουν τους κίονες για να πάρουν το μολύβι που βρίσκεται στο εσωτερικό τους έκαναν ανακωχή και τους τροφοδότησαν με βόλια για να συνεχιστεί ο αγώνας!!!!!

Και τα ρεμάλια αυτά για να βρούν "πολεμοφόδια" κατά των ΜΑΤ καταστρέφουν την Ιστορία μας....

το βίντεο το είδαμε στο Ελλας-Ορθοδοξία

Το θέμα μεταδόθηκε από το TV100.

Βανδαλισμοί άνευ προηγουμένου σημειώθηκαν εχθές τη νύχτα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που προκάλεσαν μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου με αφορμή την 38η επέτειο του πολυτεχνείου. Στο στόχο των αντιεξουσιαστών αυτή τη φορά μπήκαν τα βυζαντινά τείχη που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Εθνικής Αμύνης. Αποσβολωμένοι αστυνομικοί δημοσιογράφοι και περαστικοί αντίκρισαν τους νεαρούς κουκουλοφόρους να σπάνε με μανία μεγάλα κομμάτια από το βυζαντινά τείχη να τα θρυμματίζουν και να τα εκσφενδονίζουν προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ρεπορτάζ: Μαρία Αναγνωστίδου.

2 σχόλια:

  1. τι να σχολιασησ.....απο ποιον να παρουναι αγωγη...απο τουσ αξυριστο-βρομικο-αναρχικουσ δασκαλουσ που τουσ νοιαζοι μονο η τζεπη και αυριο παλι απεργια ....κριμα .ειδη ..στο DNAΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ μπηκιε η..αναρχια ...κριμα ...αλοιμονο μασ ....θλιβομε για την καταντια τησ ...νεολαισ ..(μαλλον ισωσ ειμαι υπερβολικωσ)...αλλα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mόνο μία παρατήρηση, έχω να καταθέσω.
    Είδατε ποτέ βεβηλώσεις και δολιοφθορές σε Ιερούς Ναούς και Αρχαιολογικούς τόπους, από Εθνικιστές;(Εγώ δεν είδα).
    Aυτό και μόνο αρκεί για να συνειδητοποιήσετε τι σημαίνει Αναρχοκομμουνισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.