Σελίδες

21 Νοεμβρίου 2011

Μαίρη Κουρούπη: "Κύριε Μπεγλίτη σοβαρευτείτε"...

Το λάβαμε από την περήφανη Ελληνίδα Μαίρη Κουρούπη Πρόεδρο του Συλλόγου Αγνοουμένων Κύπρου 1974 και σας το παραθέτουμε:

ΚΥΡΙΕ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΛΥΠΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΟ 1974 ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟN ΙΟΥΛΙΟ ΜΠΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΣΤΕΦΑΝΙ, ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥΣ!!!

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΓΓΑΡΕΙΑ ...

ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ!!!

ΓΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ, ΜΕ ΣΚΑΡΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ... !!!

ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΡΟΥΠΗ

ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΑΝΧΗ(ΠΖ) ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΥΡΟΥΠΗ

ΣΧΟΛΙΟ
Αδέρφια μου πρέπει με κάθε τροπο να ενισχύσουμε το έργο του εν λόγω Συλλόγου.
Παλεύει μόνος ενάντια στους προδότες που καταστρέφουν και αποδομούν το Εθνος μας.
Πρέπει κάτι να γίνει πριν πεθάνουν όλοι οι αγνοούμενοί μας που βρίσκονται στα χέρια των Τούρκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.