Σελίδες

25 Νοεμβρίου 2011

Σκόπια: «Σκληραίνει τη στάση της η Ελλάδα».

«Υπάρχει μια αυξανόμενη λίστα Σκοπιανών, οι οποίοι αποτελούν απειλή για την εσωτερική ασφάλεια της Ελλάδας. Αυτό αποδεικνύεται, όταν πριν από λίγες ημέρες τέθηκε σε ισχύ μια απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης που για τη διέλευση των συνόρων οι Σκοπιανοί θα πρέπει να έχουν έγγραφα ή διαβατήρια τρίτων χωρών στα οποία να μην αναγράφεται ως τόπος γέννησης το «Μακεδονικό Κράτος», αλλά η ονομασία ‘Σκόπια’».

«Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα ενός Αμερικανού, ο οποίος επιμένει στην ανωνυμία του, που χθες προσπάθησε να περάσει τη συνοριακή διάβαση των Ευζώνων αλλά δεν του επετράπη με το επιχείρημα ότι το αμερικανικό διαβατήριό του είχε λάθος τον τόπο γέννησης του».

«Μαζί του ήταν και μια ντουζίνα άλλοι Σκοπιανοί, οι οποίοι είχαν διαβατήρια από τρίτες χώρες».

Για να μπορέσουν στο μέλλον να μπουν στην Ελλάδα, οι Σκοπιανοί από την Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και όλες τις τρίτες χώρες μη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει στο διαβατήριό τους να γράφεται ως τόπος γέννησής τους τα Σκόπια.

Πριν από το 2004, τα αμερικανικά διαβατήρια έγραφαν ως τόπο γέννησης των κατόχων τους την ‘FYROM’, τώρα όμως η Ελλάδα την μόνη ονομασία που αναγνωρίζει ως τόπο γέννησης είναι μόνον της πρωτεύουσας της χώρας, δηλαδή, ‘Σκόπια’.

Πηγή: Канал 5

Βαλκανικό Περισκόπιο – Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

από το Geopolitics & Daily News

ΣΧΟΛΙΟ

Μακάρι να αληθεύει...

Θα ήταν μια ευχάριστη είδηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.