πηγή Kranosgr
Σελίδες
29 Οκτωβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΕΦΕΔ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
πηγή Kranosgr
4 σχόλια:
Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).
Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.
Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.
Ένα μεγάλο μπράβο στους έφεδρους της ΛΕΦΕΔ. Χωρίς αυτούς και την ΣΣΑΣ δεν θα γινόταν η παρέλαση της Θεσσαλονίκης!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπράβο στην ΛΕΦΕΔ αλλά έχω να παρατηρήσω ότι δεν ήταν μόνο οι αριστεριστές και οι οπαδοί κάποιας ομάδας που διεδήλωναν. Είναι κρίμα να καρπούται το κομματίδιο της αριστεράς την αγανάκτηση ολόκληρου του ελληνικού λαού απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνώντων. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο με την Σημαία πράγματι η ΛΕΦΕΔ ενήργησε σωστά και αποφασιστικά. Και πάλι μπραβο
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠως μπορεί να ερμηνεύσει κανείς τον ενθουσιασμό του κόσμου μπροστά στον παρελαύνοντα Ουλαμό της ΛΕΦΕΔ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι πολύ απλο:
"Υπήρχαν εχθροί στα σύνορα του κράτους.
Στα χωριά και στην ύπαιθρο ο κόσμος φοβόταν να βγεί στα χωράφια να σπείρει ή να θερίσει, μήπως πλακώσουν οι Σαρακηνοί.
Μέχρι που γεννήθηκε ο Διγενής κι έγινε παλικάρι και πήγε στις άκρες της Ρωμανίας να γίνει ακρίτας και να χτυπηθεί μαζί τους.
Ένα σωρό κατορθώματα έκανε στα βουνά και στις πεδιάδες, μακριά στις ανατολικές επαρχίες.
Η φήμη του για τις ανδραγαθίες του Διγενή απλώθηκε σ΄όλη την οικουμένη και τα κατορθώματά του έγιναν δημοτικά τραγούδια που, προσπερνώντας τις γενιές στόμα με στόμα, άφησαν πίσω τους περίπου χίλια χρόνια μέχρι να φτάσουν στην εποχή μας."
Το παραπάνω απόσπασμα είναι ο επίλογος του εκδότη Κ.Π. στο θαυμάσιο παιδικό βιβλίο Διγενής Ακρίτας.
Ο λαός ξέρει. Και τα παιδιά αυτού του λαου ξέρουν.