Σελίδες

21 Σεπτεμβρίου 2011

Φωτιά στο Ebay από την “Τράπεζα της Ανατολής”!

Χθες δημοσίευσαμε με επιφύλαξη μια είδηση που αφορά τις μετοχές μια παλαιάς τράπεζας και την σημερινή τους αποτίμηση καθώς και τις ενέργειες των μετόχων της. (Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ)

Το θρίλερ πίσω από την είδηση που αγνόησαν σχεδόν επιδεικτικά τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά, και όχι μόνο, κανάλια συνεχίζεται.....

Παρακάτω σας παραθέτω ανάρτηση του ιστολογίου olympia.gr που αναφέρεται στο επίμαχο θέμα παρουσιάζοντας νέα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία.

Οι μετοχες της τραπεζας αυτης το καλοκαιρι σε δημοπρασια σε ebay πουλιωνταν προς 1 – 10 ευρω το πολυ.
Μετα το ρεπορταζ του μεγα Μακη αυτες πουλιουντε για 5000 δολλαρια. Ποιοι ειναι πισω απο το μαγαζι http://www.nonvaleur-shop.de (και εδω η Γερμανια ??) ?
Το επισημο site του μη κερδοσκοπικου οργανισμου END (http://ellasneverdie.org/) δημιουργηθηκε στης 18/8/2011.

Η δηλωση φορου δωρεας στης 25/8/2011. Πολυ κοντα αυτες οι ημερομηνιες. Σαν καποιοι να βιαζονται να αποδειξουν κατι οποσδηποτε. Στην κοινωνικη μηχανικη η συνταγη Τρομος και Ελπιδα ειναι επιτυχημενος οπως και η Μισαλοδοξια – Μιζερια.

Στην όλη ιστορια που εγινε γρηγορα γνωστη συμμετεχουν “καποιος” ιδιωτης κάποιος γνωστος μεγαλοδημοσιογραφος ,διοικητης τράπεζας (Προβοπουλος) και απο πισω τα γιουσουφακια που σπερνουν αθελα ολη την ιστορια. Επιτυχημενη συνταγη.

Βλεπω παντως οτι η nonvaleur-shop.de μεχρι τις 21 οκτωβρη θα βγαλη καλα φραγκα “βγαζοντας” ταυτοχρονα και αλλες ελευθερες ανοικτες δημοπρασιες με χαρτια σε δημοπρασια εχοντας σαν παγιδα τα 5000 δολλαρια του buy it now …..! Ποιοι ειναι αυτοι?

http://www.ebay.de/itm/GREECE-Banque-dOrient-National-Bank-of-Greece-125-Gold-Francs-Athen-1910-/310346868765?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item48421d681d

Αναγνώστης

σσΟ: Το σίγουρο είναι πως κάποιοι όντως έβγαλαν τρελλά κέρδη από την τράπεζα της Ανατολής. Άκου από 10 Ευρώ να πάει 5,000 Ευρώ! Ούτε CDS να ήταν!

ΣΧΟΛΙΟ
Δεν ξέρω τι νομίζετε πλέον εσείς αλλά το πράγμα άρχισε κάπως να βρωμάει...
Εκτός κι αν είναι κυβερνητικός δάκτυλος... για να μην χαθεί η μίζα.....
Πάντως προτείνω να διαβάσετε και τα σχόλια στην εν λόγω ανάρτηση του olympia.gr.

1 σχόλιο:

  1. Όσες μετοχές εμφανίζονται με κάποια γωνία κομμένη, αυτό θα πει ότι έχουν εξαγοραστεί σε κάποια τιμή και πλέων αυτές είναι άκυρες. Για να έχουνε αξία θα πρέπει να εμφανίζονται ακέραιες, οι κομμένες είναι μόνο για ανάμνηση της άλλοτε τράπεζας………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.