Σελίδες

23 Σεπτεμβρίου 2011

Η Κανέλλη με γάλα και ψωμί στην Βουλή!!! (βίντεο)



Τα είπε πολύ καλά..... για μια ακόμα φορά..
Αδωνη πρόσεχε......

(το βίντεο από το Youtube και το newsit)

2 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω αν η κυρία Ευη επιτρέψει την ανάρτηση του σχόλιού μου. Δε το γενικεύω αλλά το προσωποποιώ.
    Άρθρο που είχε δημοσιευθεί πριν 76 χρόνια.
    «Ορισμένα τινά Ελληνικά θήλεα, ζητούν να δοθεί ψήφος εις τας γυναίκας. Σχετικώς με το ίδιο τοιούτον θέμα, διαπρεπέστατος επιστήμων είχε άλλοτε αναπτύξη από του βήματος της Βουλής το επιστημονικώς πασίγνωστον, άλλως τε, γεγονός ότι παν θήλυ διατελεί εις ανισόρροπον και έξαλλον πνευματική κατάστασιν ωρισμένας ημέρας εκάστοτου μηνός,.
    Επειδή, εν τούτοις, αι ημέραι αύται, δεν συμπίπτουν ως προς όλα τα θήλεα, είναι αδύνατον να ευρεθεί ημέρα πνευματικής ισορροπίας και ψυχικής γαλήνης όλων των θηλέων ώστε την ευτυχή εκείνη ημέρα να ορίζωνται αι εκάστοτε εκλογαί. Η γυναικεία συνεπώς ψήφος, είναι πράγμα επικίνδυνον, άρα αποκρουστέον.

    ( «Νέα Ημέρα» 20.3.1928)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε φιλε μου Αργοναυτη....θα μου το κλεισεις το σπιτι....

    πλακα κανω...

    Το εχω διαβασει γιατι κυκλοφορησε σε εμαιλ....

    Πάντως τελικα ενδιαφερον εχει ότι διαφωνεις με την παρασταση της Κανέλλη....

    Εγω αν και πρέπει να ομολογήσω ότι με το κόμμα της έχουμε τεραστιες ιδεολογικες διαφορες επι εθνικών και θρησκευτικών θεμάτων και μικρες διαφορες επι οικονομικών και κοινωνικών... (τουλαχιστον με αυτα που θεωρητικώς υποστηρίζουν γιατι αποδείχθηκε ότι στην πραξη απέτυχαν να εφαρμόσουν τα κομμουνιστικά καθεστωτα σχεδόν ολοκληρη την κοινωνικη πολιτική που διατείνονταν...) εν τουτοις με την συγκεκριμενη σταση της νομίζω ότι δικαιώνει την ψηφο όσων την ψηφισαν...

    Η Κανέλλη ζει στην Εκάλη (οπως ειπε κι ο Αδωνης) όμως οφείλει, όπως κι επραξε με συνεπεια, να υποστηριζει αυτους που την ψηφισαν και η συντριπτικη πλειοψηφια των οποίων δεν ξέρει καν που ειναι η Εκάλη...
    Ετσο θεωρω ότι με την συμπεριφορά της ασκει πραγματική φιλολαική αντιπολίτευση.... πραγμα που δεν μπορω να πως σε καμια περίπτωση για τα υπόλοιπα μικρα κομματα....

    Επειδη γωριζω ότι η Κανέλλη εχει και εθνικές ευαισθησίες τέτοιες που δεν συναδουν με το ΚΚΕ θεωρω ότι θα ηταν επαναστατικο και θα απέφερε πολλές χιλιαδες ωηφους μια ενδεχόμενη αναρρίχησή της στην αρχηγεία του ΚΚΕ...
    Ομως αυτο δεν μπορεί να γίνει για 2 λόγους...
    Πρωτον η Κανέλλη εχει δηλώσει ενσυνείδητη Ορθόδοξη Χριστιανή πράγμα ασυμβίβαστο με την αθεη ιδεολογία του ΚΚΕ και δευτερον και κυριότερον η Κανελλη δεν είναι καν γραμμενη στο ΚΚΕ ως μελος ειναι απλα συνεργαζόμενη....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.