Σελίδες

23 Αυγούστου 2011

GENPETS. Η απάνθρωπη πλευρά του σύγχρονου ανθρώπου.

Τα genpets είναι η καινούργια ανακάλυψη της βιο-μηχανικής. Πρόκειται για ζωντανά ανθρωποειδή τα οποία θα πωλούνται στα ράφια των super market ίσως και των pet-shop. Είναι φτιαγμένα από ανάμιξη ανθρώπινου και ζωικού DNA. Όταν δεν έχουν ανοιχτεί από τη συσκευασία βρίσκονται σε κατάσταση ύπνου, κάτι σαν την χειμερία νάρκη. Αναπνέουν όμως επειδή η συσκευασία έχει τρύπες να περνάει ο αέρας. Μόλις ο πελάτης ανοίξει την συσκευασία αρχίζει το κατοικίδιο?? να ξυπνάει μετα από 20 λεπτά και ανοίγει τα μάτια του. Έχουν αίμα, οστά, μυς, μυαλό και οτιδήποτε άλλο έχουν τα θηλαστικά. Ζούνε με πρωτείνες. Επίσης έχουν προσωπικότητα και το χρώμα της συσκευασίας δείχνει τον τύπο τους. Αισθάνονται πόνο αλλά δεν έχουν αναπτυγμένες φωνητικές χορδές για να εκφραστούν. Αν τα κόψεις βγάζουν αίμα.

Υποτίθεται ότι η εταιρεία τα έχει βγάλει για να παίζουν τα παιδιά με κάτι ζωντανό αντί για κούκλες ή άψυχα ρομποτ. Το pet μόλις ανοιχτεί θεωρεί τον κάτοχο του κάτι σαν τη μάνα του. Δείχνουν συναισθήματα. Για να μην ξεφεύγουν σε επίπεδο συμπεριφοράς τους δίνουν ναρκωτικά. Συγκεκριμένα η εταιρεία γράφει:

How are the personalities controlled?
The Genpet feeding packs are color coded and specially formulated with a custom drug mixture that can be used to control the Genpet, much like human drugs can such as Ritalin or Lithium and other behaviour modifying drugs. Thus we can calm them, or stimulate them without extra tampering to the DNA structure.

Αν νομίζετε ότι κάνω πλάκα δεν έχετε παρά να δείτε το site της Εταιρείας http://www.genpets.com/index.php.

Ακόμα καλύτερα δείτε τις "συχνές ερωτήσεις" http://www.genpets.com/faq.php για να σας φύγουν οι αμφιβολίες ότι όλα αυτά είναι υπερβολικά αλλά και να διαβάσετε και άλλα τρελά όπως το ότι αν σε δαγκώσουν, πουλάνε ειδικό kit για να τους βγάζεις τα δόντια !!!.
Αναμένουν έγκριση και μετά πηγαίνουν για παγκόσμια παραγωγή.

πηγή

4 σχόλια:

  1. Τι λετε γι αυτο;

    http://en.wikipedia.org/wiki/Genpet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ενδιαφέρον αλλα βρισκεται απλά στην αμφιβόλου εγκυρότητας Wikipedia που όπως ισως γνωρίζεις γραφεται απο αναγνωστες!!!

    Εγω θα σου προτεινα να μπεις στην ιστοσελιδα της Genpets (το λινκ θα το βρεις στην αναρτηση) και να διαβασεις την ερωτηση (μιας και γνωριζεις αγγλικα)
    "Are Genpets Real animals? How?"

    Αν βαριέσαι σου παραθέτω την απάντησή τους:

    Are Genpets Real animals? How?

    Genpets are living, breathing mammals. Bio-Genica is a Bioengineering Company that has combined, and modified existing DNA to create the Genpets lineup. Genpets have blood, bones, and muscle; they will bleed if you cut them, and die if mistreated just like any other animal. The electronic components are only in the packages and are for basic life support, outside of the packages the Genpets are wholly organic.

    Δεν νομιζεις ότι η απαντηση της ιδιας της εταιρείας είναι πιο αξιόπιστη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενω η δημοσιευση σε μια σελιδα που ο οποιοσδηποτε μπορει να σηκωσει ειναι εκγυροτατο...

    σταματηστε να πιστευετε οτι χαζομαρα βλεπετε στο νετ... σε λιγο θα πεις οτι βρηκαν και σκελετο κενταυρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου ανωνυμε δεν διεκδικουμε εδώ τις "δάφνες" του έγκυρου και του μοναδικού ιστολογίου που λέει την αλήθεια.
    Αν θέλεις κατι τετοιο μπορεις να επισκεφθείς πολλά ελληνικά σαιτ μεγάλων δημοσιογράφων που λένε "ΠΑΝΤΑ" όλες τις αλήθειες και τις ΕΓΚΥΡΕΣ ειδήσεις.....

    Εδω είναι ενα ιστολογιο και μην μπερδευεις τις εννοιες....
    Εδω κανουμε το κεφι μας, λέγοντας και σχολιαζοντας τις αποψεις μας χωρις περιστροφές και με μονο όπλο την ευγενεια και την θέλησή μας για επικοινωνία.....
    Τα άρθρα που βαζουμε είναι για να προκαλουν ενδιαφέρον και σχολιασμο και προσπαθούμε όσο το δυνατόν να είναι έγκυρα.

    Αν νομίζεις ότι η εταιρεία GENPETS λέει ότι της κατέβει στην ιστοσελίδα της για λόγους κέρδους δεν εχεις παρά να το πεις και η αποψή σου θα καταγραφεί....

    Οπως ήδη γνωρίζεις η κατασκευη του ιστολογίου ευτυχως ειναι τετοια που οποιασδήποτε αναρτησης τον τιτλο αν πατήσεις, τότε βλέπεις σε μια μοναδική σελιδα του ιστολογίου μας την συγκεκριμενη αναρτηση με τα σχόλια της ως συμπλήρωμα....
    με αυτον τον τροπο όλα τα σχόλια οποιουδήποτε καταγραφονται δια παντως....

    Η αποψή σου λοιπον καταγραφηκε και ίσως να εχεις δικιο όταν θεωρεις εσυ προσωπικα ότι η εταιρεια μπορει να λεει ψεματα με σκοπο το κέρδος....
    Παντως το ιδιο θα σου έλεγα κι εγω για την Wikipedia...
    "σταματηστε να πιστευετε οτι χαζομαρα βλεπετε στο νετ"....

    Θα χαρω να σε δω σαν σχολιαστή και στο θέμα με τον σκελετο κενταυρου..... το ψαχνω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.