Σελίδες

5 Αυγούστου 2011

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. - ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ!

Μάλιστα! Τελειώνουν και με αυτό τό εμπόδιο!

Τελειώνουν γενικώς με τήν ιστορία και με κάθε τι που θα μπορούσε να θυμίσει στους Ελληνες τον πραγματικό τους ρόλο.

Είναι αναίσχυντοι και οι πράξεις τους ισοδυναμούν με πολιτιστική γενοκτονία.

Η διδακτέα ύλη που αποτελεί βάση του ανθρωπισμού και της ελευθερίας εντοπίζεται από την κοιτίδα της.

Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να δεσμευθεί ΤΩΡΑ ότι θα καταργήσει αυτές τις διατάξεις και να ηγηθεί νομικής δράσης για την αποτροπή τους.
…δηλαδή τα παιδιά των οικονομικών μεταναστών θα μαθαίνουν για τον Αυνάν και όχι για το πως μία χούφτα άνθρωποι με τις συνεχείς τους θυσίες διέλυσαν τα δεσμά της αμάθειας και της τυραννίας.

Δεν πρέπει να ξέρουν ποιοί επέτρεψαν σε γυναίκα και παιδί να ζουν ελεύθεροι;
Δεν πρέπει να μάθουν γιατί σε αυτά τα χώματα επιτρέπεται η αμφισβήτηση χωρίς τον φόβο του …λιθοβολισμού;

Δεν πρέπει να γνωρίζουν ΓΙΑΤΙ άφησαν τις χώρες τους και βρίσκονται εδώ;

Ἐν τάξει, τὸ περιμέναμε. Δὲν μᾶς ξαφνιάζουν διόλου. Δὲν μᾶς τρομάζουν διόλου. Δὲν μᾶς πιάνουν πλέον στὸν ὕπνο.

Γιὰ ἐτοῦτο φτιάχνουμε κρυφὰ σχολειά. Γιὰ ἐτοῦτο κάθε σπίτι γίνεται καὶ μία Ἑστία ἐπαν-Ἑλληνοποιήσεως. Γιὰ ἐτοῦτο τὰ παιδιά μας πλέον ἔχουν περισσότερες πιθανότητες, ἀπὸ κάθε ἄλλην περίοδο τῆς Ἑλληνικῆς ἱστορίας, νὰ ζήσουν ἐλεύθερα.
Ἀκοῦς ἐκεῖ νὰ πάψουν τὴν μυθολογία…. Ἀλλὰ μὲ τόσους ἀνεγκεφάλους συμβούλους ποὺ διαθέτουν, ἄλλες τόσες δυνατὲς ὠθήσεις μᾶς δίδουν γιὰ νὰ φθάσουμε στὴν νίκη.
Καὶ θὰ φθάσουμε. Αὐτὸ εἶναι βέβαιον πλέον.

Φιλονόη.
από το Αιώνια Ελληνική Πίστη

ΣΧΟΛΙΟ
Να συμπληρώσω ότι γενικώς προσπαθούν να καταστρέψουν την παιδεία αρχιζοντας φυσικά από την πρωτοβάθμια. Εχουν γίνει μέχρι στιγμής 11.000 αιτήσεις για συνταξιοδότηση δασκάλων και θα προσλάβουν 500 ή 600 στην θέση τους!!!!!!!!!!!!
Ταυτόχρονα καταργούν και τον ΟΕΔΒ τον Οργανισμό Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων που επί δεξαδες χρόνια εκδίδει τα σχολικά βιβλία!!!!!!

Ετσι τα μικρα ελληνόπουλα με την νέα σχολική χρονιά θα βρεθούν σε σχολεία με τεράστιες ελλείψεις δασκάλων και χωρις βιβλία...

Ασε που όσοι δάσκαλοι απομείνουν θα είναι κακοπληρωμένοι με πετσοκομμένους μισθούς μιας και αυτοί "φταίνε" (μαζί με όλους τους υπόλοιπους Ελληνες) για την τεχνητή οικονομική κρίση που δημιούργησαν οι πλούσιοι, οι τραπεζίτες και οι ξεπουλημένοι πολιτικοί.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.