Σελίδες

31 Αυγούστου 2011

«ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ»!

"ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ" τόνισε με βεβαιότητα ο πατήρ Παναγιώτης των Ταξιαρχών, αγιασμένη λευκή μορφή της Θεσσαλονίκης, κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό στο Αγίασμα της Τιμίας Ζώνης της Παναγίας, λίγο πιο πάνω από την ιστορική Μονή Οσίου Δαβίδ (Μονή Λατόμου) στα Κάστρα.
"Να πίνετε και να βάζετε στο μέλος που πάσχει με πίστη και κατά την πίστη σας λίγο λίγο θα θεραπευθείτε. Και να πίνετε και για εσωτερικά προβλήματα, αιματολογικά" συνέχισε ο άγιος γέροντας, υπογραμμίζοντας: 


"Το φάρμακο του καρκίνου είναι το Αγίασμα της Παναγιάς! Όπου υπάρχει Αγίασμα της Παναγιάς! Γι αυτό τα έχει δώσει η Παναγιά μας! Να έχετε πίστη! Εδώ μουσουλμάνοι και πηγαίνουν στην Παναγιά με πίστη και τους θεραπεύει! Και τους κάνει το θαύμα, επειδή έτσι τους προετοιμάζει για το Βάπτισμα! Να έχετε Πίστη και να πίνετε! Και εάν κάποιος δεν θεραπευθεί, τότε σημαίνει ότι η Παναγιά τον θέλει επάνω παρέα! Έτσι πρέπει να σκεφτεί κάποιος πιστός"! 

Και συνέχισε λέγοντας μια ιστορία από το Άγιον Όρος:
"Στο Άγιον Όρος σε ένα μέρος, οι μοναχοί κάποτε παρακαλούσαν με δάκρυα την Θεοτόκο να τους δώσει αγίασμα να έχουν να πίνουν. Δεν είχαν ούτε νερό στάλα. Η Παναγιά τους άκουσε και τους είπε ότι θα τους δώσει Αγίασμα, αλλά να μην το χρησιμοποιούν για να πλύνουν ούτε μαντήλι! Εκείνοι το υποσχέθηκαν και πράγματι ανάβλυσε θαυματουργικά Αγίασμα της Παναγιάς... Όμως ξεχάστηκε η αυστηρή υπόσχεση που είχαν δώσει και το Αγίασμα σταμάτησε. Τότε καταλαβαίνοντας τι συνέβη, άρχισαν με δάκρυα να παρακαλούν και να ζητούν συγνώμη, λέγοντας Παναγιάς μας δώσε μας πάλι στο Αγίασμά σου και τώρα στο υποσχόμαστε, δεν θα το χρησιμοποιήσουμε παρά μόνο για να πίνουμε. Ούτε για ένα φλυτζάνι καφέ δεν θα παίρνουμε... Και έτσι τους το ξανάδωσε και υπάρχει ως τώρα"... 


από τον Εθνοσυνέλευση
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

2 σχόλια:

  1. Ξέρετε που μπορώ να βρώ Αγίασμα της Παναγίας;
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς δεν γνωριζω αλλά μπορείτε κάλιστα να ρωτησετε στην Μονή που αναφερεται στο άρθρο. Ολα τα στοιχεια επικοινωνιας των Μονων υπαρουν στο διαδίκτυο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.