Σελίδες

29 Ιουνίου 2011

Ένα μεγάλο μπράβο στον Παναγιώτη Κουρουμπλή!

Μπράβο στον Κουρουμπλή...ντροπή στα πρόβατα!

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον μέχρι σήμερα Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ο οποίος, σε αντίθεση με άλλους, δεν προέβη σε μεγαλοστομίες τις τελευταίες αυτές ημέρες, αλλά ήταν ο μοναδικός ο οποίος αρνήθηκε να συμμετάσχει στην προδοτική στάση που διατήρησαν οι «πράσινοι» βουλευτές .


Ευχαριστούμε λοιπόν τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή για το ξεκάθαρο «ΟΧΙ» στο Μεσοπρόθεσμο. Αντιθέτως αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την λύπη μας για όλους τους υπόλοιπους «αμφιταλαντευόμενους» βουλευτές που μέχρι και σήμερα ήταν μεγαλόστομοι αλλά την τελευταία στιγμή σαν καλά και γνήσια πρόβατα υπάκουσαν στις εντολές του δήμιου της Ελλάδος. Ντροπή σε εσάς… χίλια μπράβο στον Κουρουμπλή!
..(( Λ ))..
Δείτε τον λόγο του που απέκρυψαν τα περισσότερα ΜΜΕ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.