Σελίδες

25 Ιουνίου 2011

Καλή τύχη και καλό αγώνα ευχόμαστε στα Συριακά στρατεύματα κατά του Τουκικού Στρατού....

Σύροι στρατιώτες

Σοβαρό πια το ενδεχόμενο πολεμικής σύρραξης μεταξύ Τουρκίας – Συρίας!

Άρματα μάχης του Συριακού στρατού έχουν φτάσει μερικά μόλις χιλιόμετρα από τα σύνορα με τη Τουρκία. Η συγκεκριμένη κινητικότητα έφερε ανησυχία σε ‘Αγκυρα και Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με τη τουρκική TODAYS ZAMAN ο τουρκικός στρατός αρχίζει να μετακινείται προς τα σύνορα με τη Συρία με άρματα μάχης. Την ίδια ώρα ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτοβλου, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον αλλά και το πρέσβη της Τουρκίας στη Δαμασκό.

Τουρκική οικογένεια πλησιάζει Τούρκο στρατιώτη κοντά σε στρατόπεδο προσφύγων από την Συρία στα τουρκοσυριακά σύνορα.

Ο Λευκός Οίκος έχει ήδη προειδοποιήσει το καθεστώς Ασσαντ πως αν δεν αποσύρει άμεσα τα στρατεύματά του κατά μήκος των συνόρων με τη Τουρκία υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πολεμικής εμπλοκής με τη Τουρκία.

GEOPOLITICS & DAILY NEWS

Τουρκικές περιπολίες στα σύνορα με την Συρία.

ΣΧΟΛΙΟ

Καλή τύχη στους Σύρους….
Ελπίζω να τους τσακίσουν τους Μογγόλους….

Ατυχώς εμείς με τα ανδρείκελα που κυβερνούν δεν είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε….
Προφανώς θα παρέχουμε και στρατιωτική βοήθεια στην Τουρκία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με διαταγή ΗΠΑ-ΝΑΤΟ…..

Κι ετσι θα γραφεί άλλη μια ιστορία αίσχους και ντροπής πάλι με φιλοαμερικανική προδοτική σοσιαληστρική κυβερνηση όπως και με τους Σέρβους αδερφούς μας……

Τα αίσχη της σύγχρονης ιστορίας μας……

1 σχόλιο:

  1. Ποσο θα ηθελα να πλακωθουν για καλα
    και να την φαει η Τουρκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.