Έδωσαν φωτογραφίες που τις… ανακαλέσαν, τον…. πέταξαν στη θάλασσα! γιατί οπουδήποτε και να τον έθαβαν θα μπορούσαν να σκάψουν και να ανακαλύψουν μέσω του DNA ότι δεν ήταν αυτός, απαγόρευσαν τις φωτογραφίες ενώ με άλλους διάσημους που εκτέλεσαν έδωσαν κάθε λεπτομέρεια, δεν ήταν οπλισμένος αλλά τον πυροβόλησαν γιατί… πρόβαλε αντίσταση -μάχη σώμα με σώμα- κρατώντας τα σωληνάκια της αιμοκάθαρσης, κτλ κτλ.
Σίγουρα κάποιοι θέλησαν να μας παραμυθιάσουν, αλλά τόσο εξώφθαλμα και άκομψα αυτή τη φορά, που με προκάλεσαν να σας δώσω το δικό μου παραμύθι όλης αυτής της… σκοτεινής ιστορίας.
Στην πραγματικότητα ο Οσάμα πέθανε στις επιχειρήσεις που έκαναν πριν από χρόνια οι Αμερικανοί στο Αφγανιστάν, δεν ξέρω την ακριβή ημερομηνία.
Ήταν άρρωστος, ήταν σε αιμοκάθαρση και πέθανε από την κακουχία, κυνηγημένος τότε από σπηλιά σε σπηλιά. Ποιος θα άντεχε άλλωστε; Οι τελευταίες φωτογραφίες του ήταν με άσπρα μαλλιά και άσπρα γένια. Η φωτογραφία που τον παρουσίασε σαν σκοτωμένο τώρα ήταν με κατάμαυρα γένια, προφανώς τα… είχε βάψει σε κάποιο κουρείο τελευταία.
Οι πολύ έμπιστοι άνθρωποί του…
Τον έθαψαν με μεγάλη μυστικότητα θέλοντας να αφήσουν το θρύλο να υπάρχει για τον “φόβο των Ιουδαίων”. Φαντάζεστε τι θα συμβεί τώρα εάν αποκαλύψουν και το μέρος που τον έχουν θάψει;
Οι Αμερικανοί, εκείνη την εποχή του πολέμου, άφησαν το γεγονός του θανάτου του ασχολίαστο, παρότι είχαν πληροφορίες ότι είχε πεθάνει, αλλά κανένας δεν ήταν διατεθειμένος να το επιβεβαιώσει. Οι μεν Αφγανοί γιατί δεν ήθελαν, οι δε Αμερικανοί γιατί δεν ήσαν βέβαιοι.
Ωστόσο οι Αμερικανοί κατάλαβαν ότι μπορούσαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός της άγνοιας του θανάτου του Οσάμα και να τον “πεθάνουν” όταν και όπου θα τους ήταν χρήσιμο. Θα πούμε παρακάτω γιατί το έκαναν τώρα.
Οι μυστικές υπηρεσίες του Πακιστάν όπως και η CIA γνώριζαν ότι μερικοί συγγενείς του Οσάμα (τουλάχιστον μία από τις γυναίκες του με την κόρη της) έμεναν σε ένα κτίριο κοντά στην… στρατιωτική βάση του Ναβαλπιντι στο Πακιστάν.
Έτσι αποφασίσθηκε από τα ανωτέρα κλιμάκια των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών ότι ήλθε η ώρα να εκμεταλλευτούν το γεγονός της “μη διάρρευσης της είδησης του θανάτου ” του Οσάμα εδώ και πολλά χρόνια, για τους εξής λόγους:
Εδώ και τέσσερα χρόνια το Ισραήλ πιέζει να πάρει τη συναίνεση ή και την άδεια της Αμερικής να επιτεθεί στο Ιράν και να καταστρέψει τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις. Η Αμερική δεν συμφωνούσε, επικαλούμενη την διεθνή κατακραυγή που θα προκαλούσε μια τέτοια αυθαίρετη κίνηση και το ντόμινο συρράξεων που θα μπορούσε να προκαλέσει. H Αμερική εκτιμούσε ότι η διεθνής κοινή γνώμη δεν ήταν έτοιμη να δεχθεί αδιαμαρτύρητα ένα τέτοιο εγχείρημα. Το Ισραήλ ανησυχούσε ωστόσο ότι, όσο περνούσε ο καιρός, το πυρηνικό εργοστάσιο του Ιράν εξελισσόταν και σύντομα θα μπορούσε να κατασκευάσει πυρηνικές κεφαλές.
Η γενική εξέγερση τελευταία των αραβικών κρατών με εσωτερικές διαμάχες και αδελφοκτόνους πολέμους έδειξαν ότι η μεγάλη ευκαιρία για το μεγάλο βήμα, να επιτεθούν οι Ισραηλινοί στο Ιράν, έχει φτάσει εφόσον ο αράβικος κόσμος είναι απασχολημένος με εσωτερικά προβλήματα και φαίνεται σαν την πιο καλή συγκυρία.
Αλλά αυτό που απέμενε ήταν να προετοιμασθεί κατάλληλα η κοινή γνώμη στο δυτικό κόσμο ώστε οι περισσότεροι να φοβηθούν πως το Ιράν αποτελεί πράγματι κίνδυνο για την Δύση και το δυτικό πολιτισμό.
Τι θα ξεσήκωνε περισσότερο τους φανατικούς Άραβες από ένα τέτοιο γεγονός όπως αυτό της εν ψυχρώ εκτέλεσης του αρχηγού τους ο οποίος ήταν άοπλος όπως δήλωσαν αλλά…. αντιστάθηκε και γι’ αυτό τον σκότωσαν !
Ποιο θα ήταν το περισσότερο πιθανό σενάριο μετά από μια τέτοια είδηση σαν αντίδραση από τους πιστούς του; Προφανώς μια εντυπωσιακά τρομοκρατική ενέργεια που θα έδινε την αίσθηση αφενός ότι ο δυτικός κόσμος εξακολουθει να κινδυνεύει από την τρομοκρατία και αφετέρου ότι πίσω από αυτή την τρομοκρατία κρύβεται το Ιράν που θα μπορούσε τώρα μάλιστα να χρησιμοποιήσει και το πυρηνικό του οπλοστάσιο!
Επομένως όλες οι συγκυρίες τείνουν στο συμπέρασμα ότι τώρα έπρεπε να ετοιμαστεί η κοινή γνώμη και σύντομα θα πρέπει να γίνει το χτύπημα εναντίον των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν.
Εκείνο βέβαια που μέλλει να εξηγηθεί είναι η απροκάλυπτη εμπλοκή του Αμερικανού προέδρου Ομπάμα στο όλο εγχείρημα. Ήταν πράγματι ενήμερος ότι το χτύπημα θα ήταν “μαϊμού”; και απλώς συνέπραξε; με τον κίνδυνο να θεωρηθεί κάποια στιγμή αργότερα ότι διέπραξε γκάφα εφόσον τα γεγονότα θα απεκάλυπταν σύντομα ότι δεν υπήρχε πτώμα. Ότι όλα έγιναν τόσο πολύ εξ απαλών ονύχων που μόνο η συμμετοχή της μυστικής υπηρεσίας του Πακιστάν με τις αμερικάνικες υπηρεσίες θα μπορούσαν να φέρουν εις πέρας με τόσο “απαλό” τρόπο ένα τέτοιο εγχείρημα στο οποίο προφανώς δεν σκοτώθηκε κανένας και ούτε βέβαια ο Οσάμα. Αλλά ποιος ενδιαφέρεται για αυτές τις λεπτομέρειες.
Αλλά τι γίνεται με την φήμη του πρόεδρου της Αμερικής που βγήκε με τόσο επίσημο ύφος να ανακοινώσει μια πράξη “μαϊμού” που έγινε μόνο και μόνο για να προκαλέσει αντιδράσεις και τρομοκρατικά χτυπήματα από Άραβες; Εάν νόμισε ότι η επιχείρηση ήταν πραγματική, ενεπλάκη εν άγνοια του;
Το πιο πιθανό είναι ότι δεν γνώριζε ότι η επιχείρηση ήταν “μαϊμού” (όπως ακριβώς είχε γίνει και με το Ιράκ, όταν η CIA είχε δηλώσει ότι παραπλάνησε τον Μπους πως ο Σαντάμ απειλούσε την ανθρωπότητα με όπλα μαζικής καταστροφής). Επειδή όμως ο Ομπάμα είχε πάρει αποφάσεις τελευταία που δεν ευχαριστούσαν το εβραϊκό λόμπι και επειδή είχε δηλώσει ότι προτίθεται να πάει για δεύτερη θητεία, ένας κακός χειρισμός του, που θα τον γελοιοποιούσε εάν γινόταν γνωστό ότι η επιχείρηση ήταν “μαϊμού”, δεν θα ήταν άσχημος σαν προειδοποίηση ότι δεν θα περάσει καλά εάν επιμένει στην υποψηφιότητα του για δεύτερη θητεία.
Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια όπως λέμε, αλλά αυτό είναι αποκλειστικά το δικό μου “παραμύθι” για να σας ακονίζω την… φαντασία.
πηγή UDemand
ΟΙ αμερικανοί έχουν κολλήσει στο Αφγανισταν. Αυτό είναι γνωστό.Η Οικονομία τους είναι στα πρόθυρα της χρεωκοπίας.Κιαυτό είναι γνωστό.Πρεπει να φύγουν απ το Αφγανιστάν αλλά όχι και νικημένοι !
ΑπάντησηΔιαγραφήΤώρα που εξόντωσαν τον εχθρό, δηλ πέτυχαν τον σκοπό τους, μπορουν να επιστρέψουν στην Αμερική νικητές ...!( Σημειωτέον ότι ο Μπιν Λάντεν πέθανε απο νεφρική ανεπάρκεια το 2002 και δήλωση της Μπεναζιρ Μπούτο πρωθυπουργού του Πακιστάν)