Σελίδες

28 Απριλίου 2011

Βεβήλωση Ορθόδοξου Ναού από Αλβανούς του Κοσσόβου.... (βίντεο)

Καλό είναι να το βλέπετε κάθε φορά που σκέπτεστε ότι κι οι Αλβανοί είναι "φίλοι" μας....
Επίσης να το θυμάστε κάθε φορά που ακούτε τους πουλημένους πολιτικούς να θέλουν να χτίσουν ισλαμικό τζαμί....
Οι στρατιώτες που βλέπετε είναι Αλβανοί το Κοσσόβου ίδιοι με αυτούς που σήμερα απειλούν την Ηπειρο, και βρίσκονται μέσα σε Ορθόδοξο Σερβικό Ναό.....



από το Ορθόδοξη Μαρτυρία στις Ερυθρές
(ευχαριστώ τον φίλο Βασίλη Π)

1 σχόλιο:

  1. H στασιμότητα και το πολύμορφο τέλμα που παρουσιάζουν σήμερα οι Έλληνες,δίνει το έναυσμα και το σύνθημα και αποτελεί το εναρκτήριο σάλπισμα και βήμα προς όλους αυτούς τους σωβινιστές-σκοταδιστές των ομόρων χωρών να επιτίθενται με πρωτοφανή σφοδρότητα έναντι εκείνου του ανωτέρου πολιτισμικού στοιχείου που εγγενώς τους χαρακτηρίζει ανέκαθεν α λ λ ά που επιμελώς και τεχνηέντως αποκρύπτουν και που,κ υ ρ ι ο λ ε κ τ ι κ ό τ α τ α,τους έχει φέρη 'στη ζ ω ή από το σημείο που επρόκειτο για νεφελώδη φυλετικά ανεμοσκορπίσματα-υπολείμματα,προ'ι'όντα και αποτελέσματα διεθνών συνθηκών και συγκυριών.
    Οι τυραννίσκοι Σκιππετάρροι,εγώ θα σας έλεγα,κ.Ευαγγελίδη,πως μιμούνται πλήρως όχι τ ό σ ο τους παράφρονες Σκοπιανοβουλγάρους,με τους οποίους,άλλωστε,διαφοροποιούνται αντιμαχόμενοι και αποστασιοποιούνται ως επί το πλείστον,ό σ ο ν τους Τούρκους,αποζητούντες να ''κατοχυρωθούν'' εμμανώς από όλες τις ''απόψεις'' και πλευρές.Παραλλήλως,δε,είναι νομοτελειακό προς την Ιστορία πως ό σ ο ν εκτραχύνονται,τ ό σ ο ν άνανδροι εκτιμώνται έναντι ενός τ α κ τ ι κ ο ύ ελληνικού στρατού και μιας πράγματι φιλοπροόδου ελληνικής κοινωνίας.'Στο τ έ λ ο ς,ν α γνωρίζουν ό λ ο ι αυτοί οι κύριοι πως η α ν ο χ ή και τα ό ρ ι α των Ε λ λ ή ν ω ν εξαντλούνται και το Βορειοηπειρωτικό Ζήτημα,ε κ ό ν τ ε ς-ά κ ο ν τ ε ς,θα τους κ α τ α κ α ύ σ η τα σπλάγχνα.
    Ό σ ο ν η ''απελευθέρωσή'' των προ'υ'ποθέτει και εξαρτάται από ανίερες συμμαχίες κυρίων προς υ π ο δ ο ύ λ ω σ η άλλων λ α ώ ν της περιοχής του Αίμου,η θ η λ ι ά θα τους περισφίγγη στενότερα και οι απαιτήσεις των Ευρωπαίων Επιτρόπων θα είναι μεγαλύτερες και,πρωτίστως,α π τ ό τ ε ρ ε ς.
    Η υποκινούμενη αποθράσυνσή των,κατ'εμέ,προκύπτει και ως ένας εκρηκτικός συνδυασμός ελληνικής α μ ε λ ε ί α ς και ελληνικού δ ό λ ο υ.Τα πρωτάκουστα αυτά μισάνθρωπα σχολικά εγχειρίδια αφ'ενός τονίζουν την επιτακτική ανάγκη συγκρότησης μετώπου από Έλληνες για την προστασία και στήριξη των Βορειοηπειρωτών αδελφών και αφ'ετέρου την ο φ ε ι λ ή προς τα παιδιά μας για λόγο καταγγελτικό,λόγο στιγματισμού αυτού του ν ε ο σ τ α λ ι ν ι κ ο ύ μορφώματος 'σε όλα τα φόρα,με όλες μας τις δυνάμεις και από όλα τα δυνατά,ικανά μέσα!

    Η μονέδα και η συνταγή της συναλλαγής της αυλοκολακείας,με τους Οθωμανούς να το επιδιώκουν παγίως,υπήρξε κ α ι για ε κ ε ί ν ο υ ς το αρχέγονο ένστικτο και το ισχυρότατο κίνητρο από ιδρύσεως του κράτους-υβριδίου των κατά τις απαρχές του εικοστού και με την εθνική συνείδηση και ταυτότητα να φαντάζη εξωπραγματική,στενόχωρη,περιοριστική,να φαντάζη απάρνηση του προτέρου ορεσιβίου-τσιφλικάδικου ακαταστάτου τρόπου ζωής και εκτεταμένη προσπάθεια αφομοιωτικού ''εκπολιτισμού'' των!

    Η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΓΗ Ο Υ Δ Ε Ν Α ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΕΡΕΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Ε Γ Γ Ε Ν Ε Ι Σ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΠΤΕΣ!
    Α Ν Α Χ Ω Μ Α Τ Α ΚΑΙ Μ Ε Τ Ω Π Α ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Σ Η Σ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ Ε Γ Γ Ε Ν Ε Ι Σ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΠΤΕΣ!

    Οι αγύρτες Τουρκαλβανοτσάμηδες 'βρίσκουν,ασφαλώς,έδαφος και πατήματα και επιμένουν να ισχυρίζονται όσα ισχυρίζονται με το σ η μ ε ρ ι ν ό καθεστώς που και τους εξέθρεψε,καθότι 'σε άλλες,'σε διαφορετικές,στρυφνές εποχές θα 'σύροντο παραχρήμα και αυθημερόν κρεμάμενοι μετά βδελυγμίας 'στα Ιωάννινα.


    http://ethnologic.blogspot.com/2011/04/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.