Σελίδες

14 Απριλίου 2011

Κουρκούλης: "Είχα καρκίνο, πήγα στο Άγιον Όρος και όταν γύρισα είχα θεραπευτεί!" (βίντεο)

Συγκλονιστική ομολογία πίστεως ενός εκπληκτικού θαύματος, από τον τραγουδιστή Νίκο Κουρκούλη.

Με καρκίνο στο πάγκρεας, πηγαίνει στο Αγιον Ορος, συναντάει απρόσμενα τὸν γιατρό ποὺ πρόκειται να τον εγχειρήσει (!!!) καὶ κατά τὴν επιστροφή του στην Αθήνα, οι γιατροὶ έκπληκτοι του δηλώνουν ΠΩΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!!!

Εμείς, αναφωνούμε μόνο:

“ Τὶς Θεὸς μέγας ὡς ὁ Θεὸς ἠμῶν; σὺ ει ὁ Θεὸς ὁ ποιῶν θαυμάσια μόνος”!

από το Ρωμαίϊκο Οδοιπορικό
Ποσειδώνας

3 σχόλια:

  1. Θάνο,
    Καλημέρα και Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση!!
    Θέλω να με βοηθήσης να κάνω κοπυ την συνέντευξη του Κουρκούλη για το θαύμα που του συνέβη... πως μπορώ να το κάνω; απάντησε μου στο ε μαιηλ μου σε παρακαλώ...

    dpistiola@yahoo.gr

    και θα σου ειμαι υπόχρεη...
    Καλό Πάσχα νάχετε!
    Αρετή Πιστιόλα (πασταφλώρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απίστευτο!!! Λέι ένα από τα φοιτά... μας αρέσει το παραμύθι, ας είναι και ad hoc. Σαν μικρά παιδιά, απίστευτο!!! αν υπήρχε θαύμα θα είχαμε μυαλό η Έλληνες!!! και ο Λαρς armstrong στο" άγιο" ορός πήγε;;; και στο ορός αυτό δεν λάτρευαν τουλάχιστον για χίλια χρονιά την" θέα" Άρτεμις;;; Μην τον θεράπευσε αυτή;;;
    evripidis papadopoulos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν βρηκε στο Αγιο Οροσκαμμια Άρτεμις , ουτε αναφερει για καποια Άρτεμις, αρα δεν τον θεράπευσε αυτή η ...Άρτεμις. Μπορει για χιλια χρονια καποιοι να προσκυναγανε μια Αρτεμη, αλλ δεν προσκυνησε καμμια Αρτεμη εκει ο Κουρκουλης ομως. Αντιθετα, συναντησε και προσκυνησε ενα σωρο εικονες της Παναγιας και Αγιων, και πηρε ευλογια απο γεροντες ταπεινους και οχι εξυπνακηδες σαν εσενα και τους ομοιου σου. Ενας απο αυτους ηταν και ο γεροντας Παισιος, που εσυ και οι ομοιοι σου φυσικα λοιδορειτε. Σε λιγο που θα πεσει ΑΓΡΙΑ ΠΕΙΝΑ, - οπως προφητευσε ο γεροντας Παισιος- θα θεραπευτης και εσυ και οι ομοιοι σου απο τον εξυπνακισμο σου. Ενας αλλος papadopoulos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.