Σελίδες

30 Απριλίου 2011

Η Σλαβοσκοπιανή βουλευτής Πόπουσκα μας πρόσβαλε μέσα στην ίδια μας την πατρίδα κι ο Τρεμόπουλος, όπως αναμενόταν, δεν αντέδρασε....

Οι Οικολόγοι Πράσινοι και ο ευρωβουλευτής κ. Μιχάλης Τρεμόπουλος, έχοντας δίπλα τους τη βουλευτή των Σκοπίων Λιάνα Πόπουσκα, εξέφρασαν την αντίθεσή τους για τη δημιουργία πυρηνικού εργοστασίου στα Βαλκάνια. Μάλιστα, ο κ. Τρεμόπουλος κάλεσε την κυβέρνηση να ελέγξει δημοσίευμα του 2008 σε εφημερίδα των Σκοπίων, σύμφωνα με το οποίο την περίοδο Καραμανλή είχαν προχωρήσει συζητήσεις με την κυβέρνηση Γκρούεφκσι για να δημιουργηθεί πυρηνικό εργοστάσιο στη FYROM.

Η βουλευτής των Σκοπίων παίρνοντας τον λόγο, ζήτησε να μην προσφωνείται η χώρα της FYROM γιατί το θεωρεί προσβλητικό και ότι η χώρα της λέγεται «Μακεδονία» χωρίς να υπάρξει αντίδραση από τον κ. Τρεμόπουλο.

πηγή

από το Geopolitics & Daily News

ΣΧΟΛΙΟ

Οποιο θέμα και να συζητάς Τρεμόπουλε με οποιονδήποτε, αν δεν στηρίξεις τις ελληνικές εθνικές θέσεις δεν πρόκειται να σε ακούσουμε....

Πάρτο απόφαση.

Πήγαινε να ζήσεις στα Σκόπια.....

Και μην γυρίσεις να πεις σε μένα ότι το καίριο θέμα συζήτησης ήταν το πυρηνικό εργοστασιο στα Βαλκάνια.....

Γιατί τότε το ίδιο έπρεπε να πεις και στην Σλαβοβούλγαρη βουλευτή..... που βρήκε την ευκαιρία να μας προσβάλλει μέσα στην ίδια μας την πατρίδα.....

1 σχόλιο:

  1. Ο κος τρεμόπουλος είναι ένας απο τους πολλούς κρυφούς εχθρούς της Ελλάδας και του Ελληνισμού.
    Αντικατοπτρίζει δε -με την στάση του- το ύφος και το ήθος του Ελληνικού κοινοβίου των πολιτικών,όπου καθημερινώς επιδίδονται σε πράξεις αυτοθαυμασμού αυτοψηφήσεως και ανασχηματισμών παντός είδους,εν μέσω τρομακτικής οικονομικής επιθέσεως εναντίον της χώρας...
    ...μωραίνει ο Θεός ων βούλεται απωλέσαι...(συγνώμη για την ορθογραφία).
    Ελπίζω να ζω όταν οι ίδιοι αυτοί πολιτικοί θ'αρχίσουν να επιδίδονται σε πράξεις αυτοκριτικής, αυτοδικίας ή έστω αυτοχειρίας εν μέσω κρίσεων ειλικρινείας ή πανικού.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.