Σελίδες

21 Απριλίου 2011

ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΑΣΥΔΟΤΕΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.

ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ "ΜΙΛΛΙΕΤ" ΚΑΙ "ΓΚΙΟΥΝΤΕΜ" ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Αφού είχαν μόνο 700 ευρώ καταθέσεις, είχαν φροντίσει να εξαφανίσουν από πάνω τους καταθέσεις, περιουσιακά στοιχεία και κινητά στοιχεία.


Νέες αγωγές και κατά των ψευτοϊμάμηδων του Δερείου, Ιλμί Κουρού και Απτουραχήμ Κουρού, για όσα ισχυρίστηκαν ψευδώς στο δικαστήριο σε βάρος της.

Την άμεση πληρωμή στη Χαρά Νικοπούλου 20.000 ευρώ από την εφημερίδα Γκιουντέμ και 30.000 ευρώ  από την Μιλλέτ, αποφάσισε το Πρωτοδικείο μετά την καταδίκη των δύο εφημερίδων από το δικαστήριο, το οποίο επέβαλε την πληρωμή του συνολικού ποσού των 150 χιλ ευρώ στην εφημερίδα Γκιουντέμ και 120 χιλ. ευρώ στην εφημερίδα Μιλλέτ. Ήδη ο δικηγόρος της Χαράς Νικοπούλου υπέβαλε τα έγγραφα κατάσχεσης μπλοκάροντας τους λογαριασμούς των δύο εφημερίδων στις τράπεζες Ζιραάτ και Εθνική αναφέροντας πως σε περίπτωση μη πληρωμής θα προέβαινε σε πράξεις κατάσχεσης.

Έτσι μπορεί να κατασχέθηκαν οι λογαριασμοί των Χουλιά Εμίν και Τζεμίλ Καμπζά από την Γκιουντέμ και οι λογαριασμοί των Τζενγκίζ Ομέρ και Μπιλάλ Μπουντούρ από την Μιλλέτ αλλά σύμφωνα με πληροφορίες είχαν μόνο 700 ευρώ! Στην έρευνα για κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων των υπευθύνων των επίμαχων εφημερίδων αποδείχθηκε ότι δεν έχουν κανένα κινητό και ακίνητο στοιχείο στο όνομά τους, οπότε προβλέπεται η προσωποκράτησή τους. Όπως φαίνεται μπορεί να σκέφθηκαν πονηρά και να νομίζουν ότι σ΄αυτήν τη χώρα όπου ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα θα γλυτώσουν την καταδίκη με τα γνωστά τεχνάσματα, αφήνοντας στον αέρα τη δικαίωση της Χαράς Νικοπούλου που δεν πάει να παιδεύεται.

Υπάρχει όμως η διαδικασία της προσωποκράτησης που θα τη δούμε μάλλον να υλοποιείται. Σε ανησυχία είναι ήδη και όσοι ψευδομαρτύρησαν στις επίμαχες δίκες όπως οι ψευτοιμάμηδες του Δερείου Ιλμί Κουρού, Απτουραχήμ Κουρού, που δέχθηκαν και αυτοί αγωγές για όσα με άνεση ισχυρίστηκαν για την δασκάλα και το έργο της στην περιοχή.
Όπως συνηθίζει να λέει η Χαρά Νικοπούλου δεν ξεκίνησε τις αγωγές για να αποκτήσει χρήματα, αλλά για να δικαιωθεί και να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν μπορούν με τεχνάσματα και αποκυήματα της φαντασίας τους να συνθλίβουν ανθρώπους.

Ο ΧΡΟΝΟΣ
το είδα στο: http://ellinikoforum.blogspot.com
από το Σύνδεσμος 71

2 σχόλια:

  1. Να ζήσεις κοπέλα μου! Ο Πανάγαθος Θεός μας και η Θεοτόκος Δέσποινα να είναι στο πλάι σου!!!

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξία θερμών συγχαρητηρίων η κ.Νικοπούλου και ενθάρρυνσής της παντί μέσω να εντείνη τον αγώνα έναντι των Τούρκων αυτών παρακρατικών.

    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ''ΕΛΛΑΣ'' ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΘΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΑΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ Μ Α Σ!

    ΘΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝ ΚΑΙΡΩΙ.ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΜΕΔΑΠΟΥΣ ΡΕΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΩΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΔΟΝΤΕΣ,ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.