Σελίδες

27 Μαρτίου 2011

Ο ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

Το λάβαμε από το ιστολόγιο Παρατηρητής Αγίου Παντελεήμωνα και σας το παραθέτουμε:

Η ευρύτερη περιοχή του Αγ.Παντελεήμονα μετά τον περισυνό ξεσηκωμό της και το προσωρινό ξεκαθάρισμα της περιοχής από ξένα ταραχοποιά κι εγκληματικά στοιχεία, - προχωράει σε νέες πρωτοβουλίες με στόχο την απογκετοποίηση της περιοχής. ΄Ηδη οι κάτοικοι δημιούργησαν μια δυναμική ιστοσελίδα, αλλά και έντυπη εφημερίδα με τον ίδιο τίτλο: ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ…


Αξίζει να αναφερθεί ότι τόσο η εφημερίδα όσο και η ιστοσελίδα καταφέρονται με δριμύτητα κατά των κουκουλοφόρων και πεμπτοφαλαγγιτών του ΣΥΡΙΖΑ, που χωρίς λόγο μπήκαν στη μέση και αντί να ταχθούν στηρίζοντας τα προβλήματα των κατοίκων, ξάφνου άρχισαν να υποστηρίζουν τους εισβολείς λαθρομετανάστες και να μιλάνε για ρατσισμό, φασισμό κ.λπ.


«Το πρόβλημά μας, λένε, δεν είναι οι ξένοι, αλλά η πολιτεία που τους άφησε ανεξέλεγκτα να καταλάβουν την περιοχή. Σήμερα είμαστε κάθετα κατά των κουκουλοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ που αναίσχυντα κομματικοποιούν ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα και παριστάνουν οι καραγκιόζηδες, τους νταβατζήδες των λαθρομεταναστών… προκαλούντες τους ντόπιους φιλήσυχους κατοίκους…

Αυτά και πολλά άλλα θα βρίσκετε στην ιστοσελίδα και την εφημερίδα…


www.paratiritispanteleimon.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.