Σελίδες

22 Μαρτίου 2011

"Εφαγαν τα μούτρα" τους οι Αλβανοί μπροστά στο εθνικό φρόνημα των Ελλήνων Βλάχων της Βορείου Ηπείρου....

Η είδηση:

Η επιχείρηση εκφοβισμού των Ελλήνων στη Βόρειο Ήπειρο και ειδικά στην περιοχή της Κορυτσάς κλιμακώνεται από ακραίους εθνικιστικούς της Αλβανίας. Σε ένα από τα τελευταία επεισόδια, Αλβανοί δημοσιογράφοι έστησαν ρεπορτάζ στο χωριό Μπομποστίτσα, θέλοντας να εκβιάσουν απαντήσεις των Βλάχων κατοίκων.

Όταν όμως, η απάντηση που πήραν από τους κατοίκους είναι ότι «αισθάνονται Έλληνες», επινόησαν νέα εξήγηση, ότι δηλώνουν έτσι γιατί παίρνουν το βοήθημα από το ελληνικό κράτος. Mήπως οφείλει η Ελλάδα να προστατεύσει αυτούς τους ανθρώπους που, παρά την ασφυκτική πίεση, συνεχίζουν να δηλώνουν Έλληνες.

Εφημερίδα: ΕΘΝΟΣ

από το Geopolitics & Daily News

ΣΧΟΛΙΟ

Οι Αλβανοί έφαγαν τα μούτρα τους πάνω στον Ελληνικό πατριωτισμό των Βλάχων της Βορείου Ηπείρου μας. Πλήρης αποστόμωση των υποστηρικτών της άποψης ότι οι Βλάχοι δεν είναι ελληνικής καταγωγής.

Αρκετά πια με όλες αυτές τις ανθελληνικές φωνές.....

Σαρακατσάνηδες, Βλάχοι, Αρβανίτες, Πομάκοι, είναι γνήσιοι Ελληνες όπως οι Μανιάτες, οι Μακεδόνες, οι Κύπριοι, οι Κρήτες, οι Θράκες, οι Ηπειρώτες, οι Πόντιοι ....κλπ.

2 σχόλια:

  1. ξεχασες τους ποντιους η δεν ειναι ελληνες αυτοι,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εισαι παλιος αναγνωστης μας αλλιώς δεν θα ελεγες κάτι τετοιο....
    Δεν το προσεξες πολυ καλα το ιστολογιο μας....

    Επειδη και μονο το ειπες και αισθανομαι οτι θιχτηκες εβαλα και τα αδερφια μας τους Πόντιους...

    Τωρα λοιπον θα περιμενω και τους υπολοιπους του ...κλπ.

    Πελοποννησιοι....Καραγκούνηδες... οι νησιωτες, Ιονιου και Αιγαιού κα παει λεγοντας...

    Βρε φιλε μου ενδεικτικά το ειπα. Για αυτο εβαλα και το κλπ....

    Και το λες σε εμενα εναν Μικρασιάτη...
    Ουτε τους Μικρασιάτες εβαλα....

    Διπλα θα βρεις μια λιστα με κατηγορίες θεματων ...πατα εκει που λεει Μ.Ασία και κανε μια γυρα τα θέματα να δεις τι γνωμη εχω για τους Ποντιους....

    Καλη αναγνωση κι ελπιζω να γινεις φιλος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.