Σελίδες

23 Φεβρουαρίου 2011

Απολογισμός της σημερινής διαδήλωσης.

Στις σημερινές συγκεντρώσεις-πορείες, ομάδες ατόμων από τους συγκεντρωθέντες στην οδό Πατησίων (Μουσείο), επιτέθηκαν με πέτρες, βόμβες μολότoφ και άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις, προξενώντας παράλληλα υλικές ζημιές σε μία δίκυκλη μοτ/τα υπηρεσιακή, σε δύο ιδιωτικές κάμερες, σε πρόσοψη μίας τράπεζας (ράγισμα τζαμιών) και θραύση ενός τζαμιού σε γυάλινο στέγαστρο ΜΕΤΡΟ.

Από τις επιθέσεις τραυματίσθηκαν συνολικά δεκαπέντε αστυνομικοί, προσήχθησαν είκοσι έξι άτομα, εκ των οποίων εννέα συνελήφθησαν. Σε έναν από αυτούς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα τόξο, τρία βέλη, ένα τσεκούρι και ένα καδρόνι. Επίσης κατασχέθηκαν και έξι βόμβες μολότoφ.

Δύο αστυνομικές μοτοσυκλέτες καμένες, αμέτρητοι κάδοι, σπασμένα παγκάκια, σπασμένα ΑΤΜ τραπεζών, στάσεις λεωφορείων, στάσεις μετρό και πλήθος άλλων βανδαλισμών είναι ο απολογισμός της σημερινής – μεγαλειώδους κατά τα άλλα – διαδήλωσης στην Αθήνα.


Παρακολουθείστε και σύντομο βίντεο από το 24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.