Σελίδες

19 Φεβρουαρίου 2011

Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ-ΣΟΚ που έστειλε ο Έλληνας πρέσβης του Ναιρόμπι στο ΥΠ.ΕΞ., ζητώντας ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

κλικ για μεγέθυνση

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.


Τα όσα αναφέρει στο τηλεγράφημα που έστειλε ο πρέσβης μας στο Ναϊρόμπι Δημήτρης Λούνδρας, σοκάρουν! Απεικονίζουν το φάσμα της πλήρους κατάρρευσης το οποίο αντιμετωπίζει η χώρα ,η οποία φαίνεται ότι δεν μπορεί να έχει τακτοποιημένη ούτε τη "βιτρίνα" της, που είναι οι πρεσβείες της στο εξωτερικό!
Ο πρέσβης στο τηλεγράφημά του παρουσιάζει μία τραγική κατάσταση:

* Το προσωπικό είναι απλήρωτο.

* Αυτοκίνητα της πρεσβείας δεν κινούνται γιατί δεν έχουν βενζίνη.
* Η γεννήτρια παροχής ηλεκτρικού ρεύματος δεν έχει καύσιμα.
* Επισημαίνει το πρόβλημα που υπάρχει με τα ενοίκια της πρεσβείας.


Στο τέλος του τηλεγραφήματος ο πρέσβης επισημαίνει ότι "σε περίπτωση που έχετε αποφασίσει το κλείσιμο της Αρχής αυτής θα παρακαλούσαμε να το κάνετε με αξιοπρέπεια"!


Ο πρέσβης ζητα να τηρηθούν "οι συμβατικές υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει στο όνομα της χώρας μας.Υπενθυμίζουμε ωστόσο ότι η πρόωρη μονομερής καταγγελία του συμβολαίου ενοικίασης των Γραφείων της Πρεσβείας θα σημάνει πολύχρονο και εξευτελεστικό διασυρμό Ελλάδος και Πρεσβείας στην υποσαχαρική Αφρική και όχι μόνο".


onalert
από το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ
(ευχαριστώ τον φιλο Ποσειδώνα)

ΣΧΟΛΙΟ
Ο Δρούτσας ήταν απασχολημένος με την ανάκληση του Ελληνα προξένου από την Κορυτσά.....για την εθνοπρεπή στάση του...

2 σχόλια:

  1. Και την προηγούμενη φορά που εξευτελίστηκε η ίδια πρεσβεία πάλι επί ΠΑΣΟΚ ήταν!

    Όλοι θυμόμαστε την υπόθεση Οτσαλάν και την κατάληξή της με τους χειρισμούς Πάγκαλου...

    Τελικά η αξιοπρέπεια χάθηκε προ πολλού και πάντως όχι με ευθύνη της πρεσβείας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλιοξευτιλισμένα ερμαφρόδιτα ανθρωποειδή,ανθρωπάρια υποτιμημένου περιβάλλοντος, που ξεπουλάτε την ΕΛΛΑΔΑ μας, τάχα μου με την ΨΗΦΟ μας και την ΕΝΤΟΛΗ μας, έρχεται η ώρα που θα γνωρίσετε και την ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ μας!!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ!!! Όσο πιό γρήγορα την κοπανήσετε τόσο πιό πολλά χρόνια θα ζήσετε!!! (Σας το λέω γιατί... έχω το κληρονομικό χάρισμα και... προβλέπω!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.