Σελίδες

18 Φεβρουαρίου 2011

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 26 - 2-2011 - ΩΡΑ 4.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ.


Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΒΟΣΤΙΤΣΑΣ "Ο ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΣ" ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ


26 - 2-2011 ΩΡΑ 4.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ - ΜΟΛΙΣ 2 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ 200 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΑΙΓΙΟΥ ΜΕ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ


ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΣ 6-2-2011 ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ, ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΝΤΟ ΣΤΙΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
.

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΙΕΡΟΚΥΡΗΚΑ Π. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΜΥΛΩΝΑ .

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΤΑΤΗ ΜΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Η ΒΟΣΤΙΤΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΜΑΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :
6975653817


από το Ομάδα Νέων Εφοριακών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.