Σελίδες

24 Ιανουαρίου 2011

Ο Αριστερούλης.....

"Σύμφωνα την Ελευθεροτυπία, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός (με την 735 BMW) και υπερασπιστής(?) των Απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος με τον Alpha έχουν ως εξής:

Ζητάει για τη νέα σεζόν........ 5.100.000 για 30 εκπομπές.
Δηλαδή 170.000... ευρώ ανά εκπομπή.
Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το "ταλέντο" Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται από τον ίδιο σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό!

Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα "παράπλευρα έσοδα" όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του, ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για ...μόλις 7.000.000 ευρώ (Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!)

Υσ: Κι εσύ Έλληνα (μακακα όπως σε λέει ο Λάκης ο Αριστερούλης) κάθεσαι και βλέπεις το "φίλο" του λαού και την προπαγάνδα του..και το χειρότερο όλων... τον πιστεύεις..."

Μήνυμα που εστάλλει από τον Οργανισμό για την Διάδοση / Διεθνοποίηση της Ελληνικής Γλώσσας (ΟΔΕΓ).
(ευχαριστώ την Θωμαίδα Παριανού)

2 σχόλια:

  1. Και πολύ καλά κάνει... ή μήπως να μας βάλει διαχειριστές στο τι ζητάει?
    μην ξεχνάμε επίσης οτι σε ανύποπτο χρόνο είχε κάνει σφυγμομέτρηση η "Ελευθεροτυπία" (μιλάμε για τον περασμένο αιώνα)για το ποιός θα ήταν καλύτερος για πρωθ/γός της Ελλάδας και είχε βγεί πρώτος.
    Αντί να τα βάζουμε με αυτούς που τα παίρνουν χωρίς να το αξίζουν τα βάζουμε με αυτούς που τα παίρνουν ενώ το αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι αλλά έχει και έξοδα το άτομο . Ξέρεις πόσο του κόστισαν τα φυτευτά μαλλιά που έβαλε ; Πολλά .
    Δε θάταν ωραίος ημικάραφλος , Θάταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.