Σελίδες

8 Ιανουαρίου 2011

Για την Ωραία Ελληνίδα μας … ένα λόγο !!

Γεια σου κοπελιά μου,

Να σε χαίρονται αυτοί που σε μεγάλωσαν παιδί μου, και να’ ναι τιμημένοι.

Χαίρομαι σαν Ελλαδίτης που φωνές σαν την δική σου γλυκαίνουν της καρδιές όλων μας τούτες της ώρες της φωτιάς. Χαίρομαι γιατί διαβάζοντας τα όσα γράφεις μου φάνηκε σαν να άκουσα μια ίδια φωνή σαν του Τάσου του Παπαδόπουλου που είπε «εγώ παρέλαβα κράτος και δεν δικαιούμαι να παραδώσω κοινότητα». Χαίρομαι γιατί διαβάζοντας τα όσα γράφεις δυό και τρείς φορές, μου φάνηκε, για μια στιγμή, σαν να άναψε ένας πυρσός μέσα στα σκοτάδια και να ήταν όλοι εκεί, ο Καραολής, ο Δημητρίου, ο Αυξεντίου, ο Παλληκαρίδης, ο Ισαάκ, ο Σολωμού, και ο ίδιος ο Τάσος ο Παπαδόπουλος και να μας ρωτούσαν «εσείς τι κάνετε;».

Στρατιά ολόκληρη ηρώων που περιμένουν από εμάς την δικαίωσή τους.

Βλέπεις όμως ανάμεσά μας πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν και οι άλλοι. Αυτοί που όποιο όνομα και αν γράφει η ταυτότητά τους , η Ιστορία μόνιμα τους κατατάσσει με ένα και πάντα το ίδιο «Εφιάλτης».

Νά σαι πάντα καλά και μην σταματάς να γράφεις,

Ένας Ελλαδίτης φίλος

ΚΩΣΤΑΣ

Αφορά την αναρτησή μας που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

4 σχόλια:

  1. Καλά τα λές φίλε Κώστα αλλά μην κάνεις το λάθος να πιστεύεις ότι οι εφιάλτες της Κύπρου είναι πολλοί.
    Μαντρωμένοι στο κόμμα του Χριστόφια βρίσκονται και θα σπάσουν τα μούτρα τους.

    Είτε τους αρέσει είτε δεν τους αρέσει η Κύπρος ειναι Ελληνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνώμη ρε παιδιά...τον Χριστόφια εσείς δεν τον ψηφίσατε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμεις θα δουμε πουθενα τι εγραψε η κοπελα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανωνυμε 15.09 έχω βάλει λινκ στο τελος της αναρτησης.....

    πάτησε την λεξη ΕΔΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.