Σελίδες

28 Ιανουαρίου 2011

Οι λαθραίοι μετακινήθηκαν από τη Νομική σε νεοκλασικό πολυτελές κτίριο χθες στις 3.30 το πρωί. Ταυτόχρονα έγινε και πορεία!

Αναρωτιέστε που πήγανε όλοι οι “καημένοι” λαθρομετανάστες απεργοί; Μην ανησυχείτε φίλοι μου! Δεν πήγαν σε παράγκα! Τι; Έτσι θα τους άφηνε ο Τσίπρας και η κυρά Αλέκα; Έβαλαν τα μεγάλα μέσα και ιδού! Τους εξασφάλισαν δωρεάν στέγη σε χώρο που οι περισσότεροι από εμάς δε θα δούμε ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα, ούτε σ’ αυτήν ούτε στην επόμενη ζωή μας!

Που πήγαν; Πήγαν στο Μέγαρο Υπάτια στα Πατήσια οι καημενούληδες. Από αυτό το μικρό σπιτάκι θα συνεχίσουν τη “δικαιολογημένη” διαμαρτυρία τους.

Λίγα λόγια για το φτωχικό που τους φιλοξενεί: Βρίσκεται στην οδό Πατησίων και Ηπείρου 2 και είναι πρόσφατα ανακαινισμένο , έχει έκταση συνολικά 1.240 τετραγωνικών μέτρων και τέσσερις ορόφους. Είναι κτισμένο στις αρχές του 20ου αιώνα από έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων αρχιτεκτόνων, Αλέξανδρο Νικολούδη. Το κτήριο βρίσκεται απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών και αποτελεί ένα από τα ελάχιστα δείγματα της Γαλλικής neo-baroque στην Αθήνα. Είναι επίσης πολύ κοντά στην Πλατεία Αιγύπτου, και στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Τι;;; Δε με πιστεύετε; Δείτε και μόνοι σας! Αμάν πια! http://www.hypatiainstitute.org/el/manor

Δείτε και μερικές εικόνες από το φτωχικό τους… Τη μικρή τους παραγκούλα!

πηγή Τρυποκάρυδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.