Σελίδες

21 Δεκεμβρίου 2010

Ο UCC στα Γιάννενα; Μεγάλη ποσότητα όπλων βρέθηκε στα χέρια Αλβανών!

Μεγάλη ποσότητα όπλων και πυρομαχικών βρέθηκε στα χέρια Αλβανών στις Αχαρνές και τα Γιάννενα. Συνολικά στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Τέσσερα πολεμικά τυφέκια με τρεις γεμιστήρες και διόπτρες.
• Ένα πολεμικό οπλοπολυβόλο με γεμιστήρα και διόπτρα.
• Δύο εύχρηστα πολεμικά τυφέκια τύπου ΑΚ-47 (KALASNIKOV), με γεμιστήρες το ένα εκ των οποίων με ενσωματωμένη ξιφολόγχη.
• Ένα κυνηγετικό τυφέκιο – δίκανο.
• Εικοσιπέντε χειροβομβίδες
• Ένα καπνογόνο
• Έντεκα πυροκροτητές
• Διακόσια ενενήντα επτά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες...
στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Συλληφθέντες είναι τρεις Αλβανοί υπήκοοι, ηλικίας 18, 20, και 36 ετών, και δύο ημεδαποί εκ των οποίων ένας άντρας και μία γυναίκα, ηλικίας 45 και 48 ετών αντίστοιχα συνελήφθησαν χθες στα Γιάννενα και στις Αχαρνές Αττικής για διακίνηση και εμπορία όπλων.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν στη διάθεση τους και οι οποίες ανέφεραν ότι στην περιοχή των Ιωαννίνων και κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα δραστηριοποιούνται Αλβανοί και Έλληνες, που έχουν συγκροτήσει ομάδα δομημένη και με διαρκή δράση, με σκοπό την εισαγωγή στη χώρα μας, τη μεταφορά, την αποθήκευση και στη συνέχεια την πώλησή όπλων, χειροβομβίδων και φυσιγγίων, και σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Υ.Δ.Ο.Ε.Α.Η. / Τμ. 2ο Αρχαιοκαπηλίας και Α.Δ. Ιωαννίνων προχώρησαν στις συλλήψεις.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
από το Ηπειρος Ελλάς

ΣΧΟΛΙΟ
Οι Αλβανοί φεύγουν από την Ελλαδα με αργούς ρυθμούς αλλά τα όπλα συνεχίζουν να έρχονται. Πού πάνε; Ποιός τα παραλαμβάνει; Τι σκοπούς εξυπηρετούν;
Αταγε να πρόκειται απλά για εγκληματικές ενέργειες ή έχουμε τίποτα άλλο γιατί αυτή την φορά θα απελευθερωθούν οριστικά τα αδέρφια μας στην Βόρειο Ηπειρο.....
Εδώ δεν είναι Σερβία.....

3 σχόλια:

  1. Εχει γίνει λόγος και παλιότερα για τους εχθρούς εχουν ενημερωθεί πολιτικοί , στρατιωτικοί και όποιοι πρέπει να το ξέρουν . Εφτασε η ώρα να γίνει κάτι επιτέλους . Υπάρχουν πολίτες που είναι προθυμοι να συμβάλουν στην εκαθάριση εθελοντικά αρκεί να τους αξιοπιήσουν σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή είναι η πραγματικότητα.Αποκαλύπτεται βαθμηδόν.Όπλα συνδυασμένα με εντατική σκιππεταρρική προπαγάνδα κατά της φιλειρηνικής Ελλάδος.
    Λαός χωρίς τιμή και λόγο τιμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο το 2000 οι ιθύνοντες το γνωρίζουν αλλα το αποσιωπούν//μονο αυτό μπορεί να ειπωθεί......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.