Σελίδες

31 Δεκεμβρίου 2010

Ο πόλεμος που δεν θελήσαμε αλλά μας τον επιβάλλουν οι φασιστικές απόψεις των αθέων διεθνιστών ανθελλήνων που θέλουν να μας φιμώσουν αρχίζει.. (βίντεο)



Ο Σεβασμιώτατος αποχώρησε γιατί όπως διευκρίνησε αργότερα τον κάλεσε να τελέσει την ορκωμοσία και τον Αγιασμό η δημοτική αρχή.... και δεν πήγε ο ίδιος απρόσκλητος ώστε να δεχθεί την επίθεση των αθέων....

Φίλοι μου κι αδερφοί μου αργά ή γρήγορα όλοι θα αναγκαστούμε όσο συγκαταβατικοί κι αν είμαστε να λάβουμε θέση. Στον νέο εμφύλιο πόλεμο που θα ξεκαθαρίσει την Ελλάδα από τους εντολοδόχους προδότες ώστε να βρεθεί ενωμένη απέναντι στην Παγκόσμια Νέα Τάξη και στον σκληρότερο πόλεμο της ιστορίας μας, σύντομα θα κληθούμε να λάβουμε θέση.

Δεν γίνεται να μείνουμε για πάντα αμέτοχοι. Κι όσο η αντιπαράθεση ζωής για το Γένος μας θα πλησιάζει τόσο θα είναι πιο επιτακτική ή ανάγκη συμπαράταξης με τις υγιείς ορθόδοξες ελληνικές δυνάμεις.

Δεν θα είναι ένας πόλεμος δεξιάς κι αριστεράς. Δεν θα είναι πόλεμος ταξικός πλουσίων και φτωχών. Θα είναι πόλεμος εθνικοαπελευθερωτικός με την ευρεία έννοια κι όχι αυτήν του 1821......
Θα είναι πόλεμος πνευματικός, ιδεολογικός και πολύ πιθανό να καταλήξει ακόμα και αιματηρός....

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της αντίδρασής μας σε αυτούς που αποφάσισαν να μας χώσουν ντε και καλά στο κεφάλι τις παγκοσμιοποιημένες και νεοταξικές ιδέες τους.

Η Ορκωμοσία στα δικαστήρια και γενικά στις καταθέσεις μπορεί να καταργηθεί (και η Εκκλησία μας δεν είναι αντίθετη σε αυτό) το έχουμε πεί δεκάδες φορές. Αλλο όμως αυτό κι άλλο να καταργηθεί ο Ορκος του Ελληνα στρατιώτη, ο Ορκος του Δημοσίου Υπαλλήλου, ο Ορκος του Γιατρού, ο Ορκος των Πανεπιστημιακών κλπ.

Ο Ορκος είναι συνήθεια του Ελληνα από αρχαιοτάτων χρόνων. Δείχνει το ομόψυχον, το ομόαιμον και το ομόνοων των Ελλήνων σε ένα κοινό αγώνα σε ένα κοινό όραμα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ.

ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ Ο ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥΣ.

Δεν εκτίμησαν την ανεξιθρησκεία και τα ατομικά δικαιώματα που τους διαφύλαξε η δημοκρατία και το Ελληνικό Σύνταγμα και επιδιώκουν να μας επιβάλλουν το άθεο και ανθελληνικό παγκοσμιοποιημένο θέλημά τους με τρόπο στυγνό και επιθετικό.
Ο κόμπος πλησιάζει λοιπόν στο χτένι και η υπομονή μας εξαντλήθηκε.......

Και μην νομίζετε φίλοι μου ότι στον αγώνα αυτόν θα συμπαραταχθούν μόνο οι Ορθόδοξοι Ελληνες. Θα συμπαραταχθούν ΟΛΟΙ οι Ελληνες που αγαπούν την πατρίδα. Που αγαπούν την παράδοσή μας. Που θέλουν μια Ελλάδα πραγματικά ελεύθερη και δημοκρατική. Μια Ελλάδα Ορθόδοξη που όμως σέβεται την γνώμη του αλλόδοξου Ελληνα που κι αυτός με την σειρά του σέβεται την γνώμη της πλειοψηφίας των Ελλήνων.


Ο πόλεμος είναι ενάντια σε αυτούς που θέλουν:
μια Ελλάδα άριζη,
μια Ελλάδα που τα παιδιά της θα μαθαίνουν αλλοτριωμένη ψευτική και πετσοκομμένη ιστορία,
μια Ελλάδα που δεν θα μιλά Ελληνικά,
μια Ελλάδα που θα σέρνεται σε ότι παρακμιακό έρχεται από από την μασωνική Ευρωπαϊκή Ενωση και τις αλλοτριωμένες ΗΠΑ,
μια Ελλάδα που θα κατοικείται από αλλόφυλους και αλλόθρησκους λαθρομετανάστες-αυριανή μειονότητα.
μια Ελλάδα δειλή και υποχείριο του Τούρκου ή οποιουδήποτε άλλου.....
μια Ελλάδα που σκύβει μόνιμα το κεφάλι σε Αλβανούς, Σκοπιανούς και κάθε άλλον υποχθόνιο "γείτονα".....
μια Ελλάδα πετσοκομμένη εδαφικά και με μειωμένη εθνική κυριαρχία...όπως το διατυμπανίζει ένας από τους αρχηγούς των προδοτών σήμερα που βρέθηκε να κυβερνά την χώρα...

ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

Φίλοι και φίλες ας λάβουμε θέσης μάχης......
Η Πατρίδα μας καλεί.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΘΑΝΟΣ

(το βίντεο είναι από το YouTube και τον trounik)

3 σχόλια:

  1. Μιλατε για την Ελλαδα και τα ιδανικα της. Καπου ειπατε και για το δικαιωμα του καθε Ελληνα να πιστευει οπου θελει και οτι σεβεστε τους αλλοδοξους. Μην ξεχνατε ομως οτι και οι χριστιανοι στην Ελλαδα στους αλλοδοξους κατατασσονται διοτι εδω στην πατριδα του Σωκρατη , του Πλατωνα και του Αριστοτελη ποτε δεν τιμηθηκε ο θεος που εσεις πιστευετε.Ολοι ξερουμε πως καταληξαμε εδω και ποσες σφαγες Ελληνων εγιναν στην προσπαθεια σας να μας κανετε χριστιανικο κρατος.Ο Ελληνας ειναι πρωτα Ελληνας και μετα ολα τα αλλα.Η φιλοσοφια και η γνωση που ειχε αυτο το Εθνος μεσα στους αιωνες και χαθηκε σκοπιμως ηταν υπεραρκετα για να πορευτει για αλλους 10 αιωνες αλλα οπου βγαινει το μαχαιρι σταματα η λογικη.Και τωρα τι; Προσπαθειτε να φανειτε τα θυματα οταν και εσεις καποτε τα ιδια κανατε σε καποιους αλλους, οταν μαλιστα αυτοι οι καποιοι ηταν αυτοι που εβαλαν τις βασεις για οτι εχει καταφερει μεχρι σημερα ο ανθρωπος σε πολλα επιπεδα.
    Ελπιζω να ακουστει η γνωμη μου ωστε να μπορεσουμε να κανουμε κουβεντα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξανά αθεονεοπαγανιστική,μισαλλόδοξη προπαγάνδα,φίλε;Μα ούτε τώρα δυνάμεθα να ομονοήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γίνεσθε αληθινά ανιαροί και ανόητοι αναμηρυκάζοντας τα ανιστόρητα ''πύρινα'' λογύδριά σας αυτά.Καλά,δεν αντιλαμβάνεσθε την κρισιμότητα της κατάστασης και το παράδειγμα του Ιεράρχη και το μόνο που έχετε να μας 'πήτε είναι ότι είμεθα αλλόδοξοι και,άρα,αποβλητέοι;Είσθε λογικοί ή τείνετε να χαθήτε 'στο άπειρο του εσκοτισμένου νου σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.