Σελίδες

10 Δεκεμβρίου 2010

Τα φιλικά μας ιστολόγια επανέρχονται σταδιακά.....

Με χαρά διαπιστώσαμε ότι τα φιλικά μας ιστολόγια που ..."εξαφανίζονταν" μυστηριωδώς από την Google επανέρχονται από το πρωί σήμερα...
Ας δούμε μερικά μηνύματα χαράς που λάβαμε:

Από το Ελλήνων Αφύπνιση
Αγαπητοί αναγνώστες, σήμερα το πρωί επανήλθε το ιστολόγιο μας, όπως και τα 3 ιστολόγια που μυστηριωδώς είχαν εξαφανιστεί από το πρωί της Τετάρτης. Ευχαριστούμε από καρδίας όλους τους φίλους, bloggers και μη, που μας βοήθησαν και μας συμπαραστάθηκαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο αυτές τις 2 ημέρες. Από αυτή την περιπέτεια το μόνο σίγουρο είναι ότι κερδίσαμε φίλους και συμπαραστάτες. Ο αγώνας συνεχίζεται. Να είστε όλοι καλά
..(( Λ ))..

από το Μακαρία Γη
Καλημέρα φίλοι μου!!!!

Τελικά έχει απόλυτο δίκιο ο Θυμόσοφος λαός μας όταν λέει ότι και "Ο ΑΓΙΟΣ ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΛΕΙ"

Μετά από καμιά 30αρια mail προς την google (να σε καλά μπάρμπα Νίκο) που περιείχαν ακόμη και απειλές με προσφυγή στην δικαιοσύνη, από σήμερα η "ΜΑΚΑΡΙΑ ΓΗ" είναι και πάλι στον αέρα.

Αν δεν απάντησα σε όλα τα mail που έλαβα (πάνω από 300) από φίλους blogger και μι τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου, ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μπάρμπα Νίκο (http://avragioz.blogspot.com/) και τον Τρύφωνα από την Ήπειρο (http://epirus-ellas.blogspot.com/) για την μεγάλη βοήθεια τους.

Και όπως έλεγαν και η αρχαίοι ημών πρόγονοι "ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΗΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ" περιμένω από κάποιον φίλο να μου υποδείξει πως παίρνουμε back up ενα blog.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!


από το Ζειδώρον
Σήμερα το πρωί αγαπητοί φίλοι το μπλογκ μου επανήλθε κανονικά στη θέση του με τον ίδιο μαγικό τρόπο που εξαφανίστηκε προχτές το πρωί. Το ίδιο έγινε και με τα άλλα τρία μπλογκς που εξαφανίστηκαν την ίδια μέρα. Το τι συνέβη παραμένει μυστήριο αφού δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από τη google ούτε πριν,ούτε μετά την επαναφορά.
Σ' αυτό το διήμερο πάρα πολλοί φίλοι της μπλογκόσφαιρας ενδιαφέρθηκαν για το πρόβλημα, άλλοι δια ζώσης, άλλοι με mails, άλλοι με αναρτήσεις στα δικά τους ιστολόγια κι άλλοι με σχόλια στο http://zeidoron.pblogs.gr ή στο Facebook.

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους από καρδιάς, ειλικρινά με συγκινήσατε με το ενδιαφέρον σας, τα καλά λόγια σας και τη συμπαράστασή σας.

Να είστε όλοι καλά, από τ' Αγρινιώτικα και τα Παριανά μπλογκς μέχρι τα μεγάλα Πανελλήνιας εμβέλειας αλλά κι οι απλοί φίλοι αναγνώστες.
Καλημέρα σας και θα τα λέμε όπως και πριν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.