Σελίδες

10 Δεκεμβρίου 2010

Κι άλλο φιλικό μας ιστολόγιο "εξαφανίστηκε"........

Το έλαβα από το "εξαφανισμένο" εδώ και 2 μέρες φιλικό μας ιστολόγιο "Ελλήνων Αφύπνιση":

Μετά την εξαφάνιση των http://adena-gr.blogspot.com/ - http://dimithliop.blogspot.com/ - http://zeidoron.blogspot.com , στην παρέα των ιστολογίων φαντασμάτων πέρασε και το δικό μας (www.ellinikiafipnisis.blogspot.com ). Από τις 21:00 και μετά, χθες το βράδυ (8/12/2010), ως δια μαγείας το ιστολόγιο μας δεν υπάρχει πουθενά ενώ τα «συμπτώματα» είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που περιγράφονται στο http://zeidoron.pblogs.gr/2010/12/magika-kolpa-sto-diadiktyo-exafanizontai-blog.html .

Δεν γνωρίζουμε αν το ζήτημα είναι κάποιο τεχνικό πρόβλημα της
google ή κάτι άλλο…! Η τελευταία μας ανάρτηση πάντως αφορούσε την πτώση των υπολοίπων ιστολογίων που από χθες (8/12/2010) το πρωί μετατράπηκαν σε… φαντάσματα! Αν πρόκειται για προσπάθεια φίμωσης των bloggers θα πρέπει να γνωρίζουν πως ένα θα ρίχνουν…. δέκα θα ανεβαίνουν.

Αν πρόκειται για τεχνικό ζήτημα αναμένουμε απάντηση από την google και φυσικά την επαναφορά των ιστολογίων μας. Σε αυτό το ζήτημα πρέπει όλοι οι bloggers για άλλη μια φορά να σταθούμε ενωμένοι. Ο διαφαινόμενος φασισμός, μας στοχοποιεί όλους! Σήμερα είμαστε εμείς… αύριο ποιος;
..(( Λ ))..

ΣΧΟΛΙΟ
Απαιτούμε την άμεση αποκατάσταση όλων των ιστολογίων......
Τόσα και τόσα με ακατάλληλο και αηδιαστικό περιεχόμενο επιτρέπετε.....
Ελπίζουμε να είναι ένας απλός έλεγχος ή μια δυσλειτουργία....
Θα φανεί σε λίγα 24ωρα ακόμα....

2 σχόλια:

  1. Θάνο, τι γίνεται με αυτό το ζήτημα; Υπάρχει απ΄ότι φαίνεται επίθεση εναντίον των μαχητικών μπλόκ. Είναι από την κυβέρνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξερω φιλε μου κι ελπίζω πως όχι.....

    Υποτίθεται ότι η Google είναι ανεξάρτητη από κρατικές αρχές.....

    Ομως εχει σχέση με τις ΗΠΑ και όπως καταλαβαίνεις και κάποιος άλλος έχει αμεσες επαφές με τις ΗΠΑ.....

    Το σιγουρο πάντως είναι ότι εχει πέσει μια αναταραχή....

    Για να πω και την αλήθεια τα ιστολόγια που "εξαφανίστηκαν" είναι διαφόρων εντάσεων και αποχρώσεων.....δεν μπορώ να πω ότι είναι όλα ακραιφνως πατριωτικά ή αντινεοταξικά.... ούτε και υπέρ του δέοντως φανατικά!!!!

    Περίεργο...
    Ας περιμενουμε λιγες μερες ακομα και θα καταλαβουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.