Σελίδες

9 Νοεμβρίου 2010

Προβλέπεται να πλημμυρίσει η Αθήνα από λαθρομετανάστες!!

Θα πλημμυρίσει η Αθήνα από λαθρομετανάστες!!

Πρόγραμμα-πρόσκληση προς τους λαθρομετάναστες που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα
Στο έντυπο του κυρίου Καμίνη με τίτλο "9 Προτεραιότητες για την Αθήνα"
διαβάζουμε 2 από αυτές τις προτεραιότητες...ποιές είναι αυτές;

Δείτε τις:

Νομιμοποίηση του παρεμπορίου

Με λίγα λόγια, όσοι είναι σήμερα παράνομοι μικροπωλητές θα μπορέσουν να αδειοδοτηθούν (νομιμοποιηθούν)!!! Φαντάζεστε πόσοι θα γίνουν πλανόδιοι από την μία μέρα στην άλλη...και θα δηλώθουν για να αρπάξουν την ευκαιρία;;;;....με καράβια θα ρχονται....

και φυσικά νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στον δήμο της Αθήνας.

Αν είσασταν λαθρομετανάστες...στο άκουσμα μιας τέτοιας είδησης...θα τρέχατε ή όχι να βρεθείτε στα όρια της Αθήνας, ώστε να καταγραφείτε(νομιμοποιηθείτε);
;;;;;;; μωρέ όχι απλά θα έρθουν...αλλά προβλέπεται μποτιλιάρισμα στις εισόδους της πόλης...μέχρι και με καμήλες θα ρχονται...

Άντε και στις επόμενες εκλογές να έχουμε και μουφτή στο δημοτικό συμβούλιο (Στην φώτο "Έλληνας" του giorgaki κατά την διάρκεια ασκήσεως του εκλογικού του δικαιώματος 7/11/2010)

πηγή Greek Alert

ΣΧΟΛΙΟ
Δηλαδή φίλοι μου βλέπεις έναν καλοσυνάτο κύριο που σου λέει τι όμορφη θα γίνει η πόλη σου αν τον ψηφίσεις κι από πίσω κρύβεται η Νέα Τάξη και οι εντολές της!!!!!
Δεν ξέρουμε πλέον από που να φυλαχτούμε......

1 σχόλιο:

  1. Ένα καταπληκτικό άρθρο Κοτούλα για την αντεθνική πολιτική Γιώργου Καμίνη ως συνήγορου του πολίτη ή καλύτερα συνήγορου του λαθρομετανάστη:

    http://blemilo.blogspot.com/2010/11/blog-post_8087.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.