Σελίδες

22 Νοεμβρίου 2010

Ο Θανάσης χρειάζεται τη βοήθειά μας . . .

Έχει περάσει ένας χρόνος και ένας μήνας από την νύχτα της 17ης Οκτώβρη που η ζωή του Θανάση άρχισε να κρέμεται σε μία κλωστή. Ήταν το παιδί που μετά από την επίθεση που δέχτηκε από παιδιά της ηλικία του κατέληξε σε ακάλυπτο πολυκατοικίας, με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χρειαζόταν άμεσα χειρουργείο.

Εκείνο το βράδυ χτύπησε συναγερμός στο νοσοκομείο Λαμίας όπου νοσηλεύτηκε για έξι μήνες. Ο θείος του θυμάται και σήμερα λέει πως τότε έγινε το πρώτο θαύμα, μετά από λίγο καιρό ακολούθησε τπ δεύτερο με τον Θανάση να ανοίγει τα μάτια και να ακούει.

Τώρα περιμένουν το τρίτο που θα κάνει τον Θανάση να περπατήσει και να μιλήσει.
Ο Θανάσης θα πρέπει να μείνει ακόμη ένα χρόνο στην Γερμανία, μία είδηση που κάθε μέρα λυγίζει τους γονείς του ψυχικά, σωματικά και οικονομικά. Το καφενείο, που διατηρούσε στην Λαμία ο πατέρας του Θανάση, πουλήθηκε για να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες στην Γερμανία και δεν είναι βέβαια τα μόνα έξοδα (υπάρχει στεγαστικό δάνειο - ήδη οι κλητήρες προειδοποιούν για κατάσχεση της οικίας της οικογένειας και άλλα πολλά).

Ήδη υπάρχει λογαριασμός της μητέρας του, Μαριάννας, στην Εθνική Τράπεζα 80160645158.

Περισσότερα STAR & nipio.net

Πηγή: http://www.lamiastar.gr & http://nipio.wordpress.com
από το HELP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.