Σελίδες

18 Σεπτεμβρίου 2010

Ρατσισμός κατά των Ελλήνων από τον Ο.Η.Ε! Καθοδηγούμενη στραβωμάρα από την Υπατη Αρμοστεία της Αθήνας....

Κατηγορούν τους... Έλληνες (!) για την κατάσταση στον Άγιο Παντελεήμονα - Αφυπνισθείτε επιτέλους Έλληνες!

Μιλάμε για την απόλυτη διαστρέβλωση των γεγονότων! Νέα προπαγανδιστική εκστρατεία ψευδών, αυτή τη φορά με τη συνδρομή των γραφείων της Ύπατης Αρμοστεία του ΟΗΕ στην Αθήνα, βρίσκεται σε εξέλιξη. Την ώρα που τρεις Έλληνες νεαροί τραυματίστηκαν σοβαρά (ο ένας νοσηλεύεται) μετά από απρόκλητη επίθεση στον Άγιο Παντελεήμονα, οι του ΟΗΕ στην Αθήνα, μιλούν για αύξηση κρουσμάτων «ρατσιστικής βίας», με θύματα πρόσφυγες (από πού;) και λαθρομετανάστες.


Διαβάστε σαχλαμάρες: «Ιδιαίτερα χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Άγιου Παντελεήμονα (Αθήνα), όπου οι επιθέσεις κατά αλλοδαπών και οι συμπλοκές έχουν δημιουργήσει μια έκρυθμη και ανεξέλεγκτη κατάσταση, που επηρεάζει όλους τους κατοίκους της περιοχής».

Φυσικά, γίνεται λόγος για «ρατσισμό» και ξενοφοβία κατά των λαθρομεταναστών, σε ένα παραλήρημα με χρήση «ξύλινης» γλώσσας με τα συνηθισμένα στερεότυπα και τις συνηθισμένες λέξεις και εκφράσεις, τέτοια που ούτε στην ΕΣΣΔ ακούγονταν! Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ στην Αθήνα ζητά τη διεξοδική διερεύνηση των περιστατικών βίας. Συμφωνούμε απόλυτα και ελπίζουμε σύντομα να βρεθούν οι Αφγανοί κακοποιοί και δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας τριών Ελλήνων νεαρών. Επίσης ζητά τη λήψη μέτρων για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον. Αν εννοούν καλύτερη αστυνόμευση, και με αυτό συμφωνούμε.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"


από το Ελλήνων Αφύπνιση

ΣΧΟΛΙΟ

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η τελευταία πρόταση της αναφοράς του ΟΗΕ ότι η έκρυθμη κατάσταση επηρεάζει τους κατοίκους της περιοχής!!!!

Πραγματικά η έκρυθμη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τους αλλοδαπούς επηρεάζει την ζωή των Ελλήνων κατοίκων και καταστηματαρχών....

Δείτε τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στον Αγιο Παντελεήμωνα από παλιότερη αναρτησή μας ΕΔΩ.

3 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ!ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΑΦΝΙΑΣΕΙ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τους καλέσαμε, όποιος τους συμπονάει να τους πάρει στο σπίτι του! Άς μισθώσουμε ένα αεροπλάνο να τους πάει στη ΝΥ να τους αναλάβει ο ΟΗΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Σ`ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ....Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΙΧΕ ΠΕΙ:ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΑΜΑΣΕΙΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ(ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ),ΠΑΙΔΕΙΑ(ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ)ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ....ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΑΜΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.