Σελίδες

20 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ....ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ....

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες της 3ης εφορείας αρχαιοκάπηλων του νομού Λακωνίας, της επαρχίας Νεαπολέως, στο τοπικό διαμέρισμα Πούντα. Οι εργασίες διεξάγονται κυρίως νυχτερινές ώρες λόγω της ζεστής. Οι λιγοστοί τάφοι που είναι ακόμα απείραχτοι τους επόμενους μήνες θα έχουν ερευνηθεί και αυτοί. Με ανακοίνωση της η ένωση αρχαιοκαπήλων Ελλάδος ευχαριστεί τις τοπικές και αστυνομικές αρχές για την παντελή αδιαφορία που επιδεικνύουν, και η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής'' ...Να είστε σίγουροι ότι τα ευρήματα θα κοσμούν από το νέο έτος τις μεγαλύτερες επαύλεις των ευρωπαϊκών και όχι μόνο πόλεων, ενώ μέρος αυτών θα διατεθεί και σε συλλέκτες...''

Υ.Γ. Ο χώρος είναι υπό την εποπτεία της Αμερικανικής αρχαιολογικής σχολής...
Τα σχόλια δικά σας....

Έρευνα : ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ
Φωτογραφική επιμέλεια ΧΡΟΝΟΣ

πηγή ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.