Σελίδες

9 Σεπτεμβρίου 2010

Νέο κύμα αποχωρήσεων από την Εθνική μας.

Κύμα φυγής... στην Εθνική Ελλάδας. Μετά τους Γιάννη Αμανατίδη και Σωτήρη Κυργιάκο, ακόμα τρεις παίκτες ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, δείχνοντας με τη στάση τους πως κάτι τρέχει στις τάξεις της ομάδας, τα «ηνία» της οποίας βρίσκονται πλέον στα χέρια του Φερνάντο Σάντος. Ο πρώτος εκ των τριών, ο Φάνης Γκέκας αναμένεται προσεχώς να ανακοινώσει την απόσυρση του.

Ο επιθετικός της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, που πολλές φορές στο παρελθόν έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην πλέον ομοσπονδιακό προπονητή Ότο Ρεχάγκελ, φέρεται να είναι έτοιμος να πει το αντίο στην Εθνική Ελλάδας και να γίνει ο τρίτος κατά σειρά που προβαίνει σε αυτή την κίνηση, αφού προηγήθηκαν οι Αμανατίδης και Κυργιάκος.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ, εκμυστηρεύθηκε τις σκέψεις του σε συμπαίκτες του και δεν άλλαξε απόφαση, παρά το γεγονός πως ο Φερνάντος Σάντος τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή στον αγώνα με την Κροατία, ενώ τον ξεκίνησε βασικό στο ματς με τη Γεωργία.

Εκτός από τον Γκέκα, σκέψεις αποχώρησης από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κάνει και ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Τζόρβας, αλλά και ακόμα ένας διεθνής, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Οι πληροφορίες θέλουν τους τρεις διεθνείς να έχουν πάρει αυτή την απόφαση τους στο Ζάγκρεμπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο 28χρονος πορτιέρο, που έχει χάσει τη θέση του βασικού από τον Μιχάλη Σηφάκη, φέρεται να είχε επεισόδιο με συμπαίκτη του. Οι δυο τους αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις και λέγεται ότι οι σχέσεις τους είναι πολύ κακές. Στην λίστα με τους Γκέκα και Τζόρβα υπάρχει και ένας τρίτος παίκτης.

Χαμός στην κυριολεξία γίνεται πλέον στην Εθνική, που δεν πραγματοποίησε και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στα προκριματικά του Euro 2012. Φερνάντο Σάντος και Τάκης Φύσσας, που έχουν την ευθύνη για τους ποδοσφαιριστές, φαίνεται να μην τα πηγαίνουν και τόσο καλά και όπως φαίνεται το… κύμα αποχωρήσεων θα συνεχιστεί.

Οι φήμες θέλουν το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής να έχει… χαλάσει λόγω της στάσης κάποιων ποδοσφαιριστών της «παλιάς φρουράς», που φέρονται να κάνουν αυτοί ουσιαστικά κουμάντο στην ομάδα. Περισσότερες πληροφορίες για τα όσα επικρατούν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναμένεται να υπάρξουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και τοποθέτηση της ΕΠΟ.

πηγή sportnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.