Σελίδες

23 Σεπτεμβρίου 2010

Παραλαβές της Εθνικής Φρουράς από την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛ.ΒΟ).

Παραδόθηκαν σήμερα στην Εθνική Φρουρά 125 διπλοκάμπινα Mitsubishi L200 (φωτο αριστερά) και τα πρώτα 20 από σύνολο 309 στρατιωτικών οχημάτων γενικής χρήσεως τύπου ΜΑΝ Ν38 της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων, η τμηματική παράδοση των οποίων θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2011. Το κόστος αγοράς για τα διπλοκάμπινα οχήματα ανήλθε στο 1.6 ευρώ και το κόστος αγοράς για τα στρατιωτικών προδιαγραφών οχήματα γενικής χρήσεως ανήλθε στα 38 εκ. ευρώ.

Ο Υπουργός Άμυνας Κώστας Παπακώστας στην ομιλία του χθες κατά την τελετή παράδοσης στρατιωτικών οχημάτων γενικής χρήσης και διπλοκάμπινων οχημάτων, στο στρατόπεδο «Χρήστου Σαμάρα» στη Λευκωσία ανέφερε πως του προκαλεί μεγάλη λύπη, έκπληξη, αλλά και ερωτηματικά για τα κίνητρα, όταν ακούγονται σχόλια ότι επί των ημερών αυτής της Κυβέρνησης η Εθνική Φρουρά διαλύεται. Επισήμανε επίσης για άλλη μια φορά ότι η Εθνική Φρουρά δεν βρίσκεται υπό διάλυση και κάλεσε το στράτευμα να κωφεύσει σε αυτές τις σειρήνες που ακούγονται «λόγω άλλων σκοπιμοτήτων» όπως είπε.


politis-news
από το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΟΛΙΟ
Μακάρι να είχε δικιο ο Υπουργός Αμυνας κι όλα να είναι ψέματα.....
Ομως τα στοιχεία άλλα δείχνουν...
Πάντως είναι ευχάριστο να μαθαίνουμε ότι εξοπλίζεται έστω και λίγο η Εθνική Φρουρά μας.
Μια κυβέρνηση που ανατριχιάζει σε κάθε ελληνικό ...ακόμα και στις λέξεις Ελληνας και Ελλάς είναι καλό να μαθαίνουμε ότι αγόρασε έστω και λίγα οχήματα της ΕΛ.ΒΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.