Σελίδες

24 Αυγούστου 2010

Μπήκαμε στην ομάδα των πατριωτικών ακομμάτιστων ιστολογίων...

Το ιστολόγιό μας θα το βρείτε πλέον και στους Ακομμάτιστους Ελληνες Ιστολόγους.
Υπάρχει και banner που θα σας οδηγήσει στο ιστολόγιο τους στην πλαϊνή στήλη του blog μας.

4 σχόλια:

  1. Πετρέλαιο-βενζίνη αυξήθηκαν 50% μέσα σε ένα χρόνο... ΤΙ θα τρώμε μόλις φτάσουν τα 3-4 ευρώ το λίτρο;
    Έκθεση των δολαριανών στρατηγών (Γκάρντιαν, 11-4-2010*) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι με 30 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ετήσια κατανάλωση για 7 δισεκατομμύρια καταναλωτές, όχι μόνο δεν πρόκειται να αντληθούν ούτε τα μισά από τα υπάρχοντα κοιτάσματα (αφού όσο λιγοστεύει το πετρέλαιο ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ και γίνεται ΑΣΥΜΦΟΡΗ η άντλησή του σε ολοένα ΑΣΤΑΘΕΣΤΕΡΕΣ συνθήκες - το ίδιο και οι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ψευτοεναλλακτικές ΣΥΣΚΕΥΕΣ, που φτιάχνονται με σπατάλη καυσίμων-μετάλλων...), αλλά το 2012 ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ αποθέματα καυσίμων και θα αρχίσει παγκόσμιο χάος (μιας και οι εγωμανείς δε νοιάζονται για αποκέντρωση σε ΑΥΤΑΡΚΗ χωριά).
    Αφού επί αιώνες λύσσαξαν οι πολεμοκάπηλοι για υπερπληθυσμό αναλώσιμων μισθοφόρων-καταναλωτών, τώρα νομίζουν οι ματαιόδοξοι ότι με φοροεξόντωση, αντί για ειρηνικό έλεγχο των αφροασιατικών γεννήσεων, θα μας αραιώσουν βίαια για να απομείνουν με τα τελευταία βαρέλια πετρελαίου.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για να συνεχίσουμε μετά την
    ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των εγωμανών!

    *http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Η "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ" ΦΩΤΗ Π. ΜΠΟΜΠΟΛΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ. Η ΣΑΠΙΛΑ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ...ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ.
    ΑΥΤΟΣ Ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙ 12ΘΕΪΣΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΩΝ BLOGGERS, ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗ ΓΑΛΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΧΥΔΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλε μου φιλε Μπαρμπανικο εκεινοι με καλεσαν. Δεν τους εψαξα εγώ. Εχω μερικούς πολυ καλους φιλους μεσα που δεν ειναι δωδεκαθειστές.
    Οπως ξερεις εγώ δεν αλλαζω γνωμη για τις ελληνικές κι ορθόδοξες αρχές μου κι απλα θα είμαι μια από τις "αλλες" φωνες.....

    Αν νομίζουν οτι τους ενοχλώ απλά θα με αποβάλλουν αλλά δεν το νομίζω.

    Τώρα αν δώ ότι οι επιθέσεις στα πιστεύω μου ειναι απανωτές ή έχω ανεπιθυμητες επισκέψεις....δεν υπέγραψα και συμβόλαιο!!!!

    Εν πάση περιπτώση σε ευχαριστω για τις συμβουλές και τις πληροφορίες...για να γνωριζουμε που βαδίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια αγωνιστικά από Καρδιάς και σε Εσάς προσωπικά αλλά προπάντων στην εχέφρωνα ακομμάτιστη ομάδα!Νυν υπέρ πάντων Αγών,είμαστε όλοι δίπλα Σας με το νου και τη καρδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.