Σελίδες

27 Αυγούστου 2010

Τιμή σε αυτούς που έπεσαν στο καθήκον.


Από σήμερα και για 3 ημέρες, αλλά και από εδώ και στο εξής, το ιστολόγιό μας θα βάζει την εικόνα του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη στην επικεφαλίδα του, τιμώντας του ηρωϊκούς νεκρούς των Ενόπλων μας Δυνάμεων.

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ

5 σχόλια:

  1. http://deltio11.blogspot.com/2010/08/blog-post_2858.html
    Αν αυτα τα κοπρόσκυλα έπαιρναν λιγότερα για τα παραμαγαζα τους ίσως σήμερα να μη θρηνούσαμε αλλο ένα παλικάρι
    ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ό,τι μνημονεύει την εθνική ταυτότητα της χώρας μας, εγώ το χειροκροτώ. Η Ελλάδα στάθηκε όρθια γιατί έδωσαν τη ζωή τους χιλιάδες νέα παιδιά στους αγώνες γιά την ελευθερία καί την πατρίδα. Σήμερα, τα περιθωριακά απομεινάρια του σταλινισμού, τα απολιθώματα μιάς ανθελληνικής κομμουνιστικής λαίλαπας, κατάφεραν, με την ηλίθια συμπαράταξη γραικύλων πολιτικών του Κέντρου καί της Δεξιάς, να διαβρώσουν τα πάντα καί να καταργήσουν την έννοια της πατρίδας.Είναι επιτακτική ανάγκη να αναβαπτισθούμε στα νάματα του πατριωτισμού καί του εθνικισμού. Αλλοιώς θα χαθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τιμή καί Δόξα στούς πιλότους μας.

    Εμείς,οι μετριότητες τής καθημερι-
    νότητας,μήπως πρέπει νά διαδηλώνου
    με,σέ 24ωρη βάση,μπροστά στή βουλή
    νά φύγουν οι κοτσαμπάσηδες,όλοι δηλ
    οι πολιτικοί πού μας εριξαν στή
    κόλαση καί σκοτώνουν τά παιδιά μας?

    Νομίζω αυτός είναι ή ελάχιστος φόρος τιμής στή μνήμη τών ηρώων μας

    Νομίζω έτσι θά γλυτώσουμε από άδικο
    σκοτωμό,υπερβάλοντα ζήλο λένε οι
    πολιτικοί,τούς λίγους εκλεκτούς πού απέμειναν.

    Νομίζω έτσι θά γλυτώσουμε τή
    Πατρίδα από τήν επαίσχυντη κατοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια αδελφέ για την σκέψη σου. Τιμή και δόξα στα παληκάρια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η από το 2005 έκθεση Ελλαδιτών καθηγητών για την τρέχουσα ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ των επίγειων αποθεμάτων πετρελαίου και την αυριανή ΑΣΥΜΦΟΡΗ εκμετάλλευση των εναπομεινάντων κοιτασμάτων: http://library.tee.gr/digital/m2069/m2069_foskolos.pdf
    Μόνο που, όπως συμβαίνει με όσους έμαθαν να μισούν τη σαρακατσάνικη αιγοτροφική ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ (βλ. εξόντωση ΧΙΛΙΑΔΩΝ κατσικιών με διαταγή Μεταξά το 1937, κατά παραγγελία των άγγλων νταβατζήδων του, για να στείλει τα δέρματα στον εκβιαζόμενο ξάδερφό τους Χίτλερ...), ΚΑΜΙΑ πρόταση για αποκέντρωση και αναγέννηση της υπαίθρου.
    Σήμερα, βέβαια, όλοι οι εγωμανείς ΤΡΕΜΟΥΝ για το αν θα τους ταΐζουν αύριο οι λαοί, ή αν θα τους φάνε ζωντανούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.