Σελίδες

9 Ιουλίου 2010

Τι υπέγραψες ρε Φλούφλη;.....

Με την παρούσα η Ελλάδα αμετάκλητα και άνευ όρων, παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τα περιουσιακά της στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.

Αθήνα, 2 Ιουνίου 2010
Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Dominique Strauss-Kahn


από το Λευτεριά

ΣΧΟΛΙΟ
Μιλάμε δηλαδή για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.....

8 σχόλια:

  1. παιδια το ατομο ειναι λαλημενο !!!! σας πληροφορω οτι ολα αυτα που υπεγραψαν κατα την ταπεινη μου γνωμη ενεχουν φοβερες ακυροτητες και αντισυνταγματικοτητες , μη εξαιρουμενης της σαφεστατης ανθελληνικοτητας !!! το θεμα ειναι πως καποιος μπορει να ειναι τοσο αδαης ( κομψα λεγομενο ) να υπογραφει τετοιες ανοησιες ( κομψα λεγομενο)!!! για να το κανω κατανοητο, δεν νοειται παραιτηση απο νομιμα δικαιωματα σε μια υπογραφη συμβασης ( παγια αρχη στο δικαιο ) !!! στη νομικη μου πορεια δεν εχω συναντησει πιο εξωφρενικα, απαραδεκτα και παρανομα κειμενα συμφωνιας , που υπο την επιφαση της νομιμοτητας , και της επικαλουνενης νομιμοφανειας, προσπαθουν να περασουν ανηθικες ( με τη νομικη εννοια του ορου ) και αντιθετες στα χρηστα και τα συναλλακτικα ηθη δεσμευσεις !!!! και το οσκαρ ανοησιας ( κομψα λεγομενο ) παει στους τρεις εγκεφαλους (διακριτικα λεγομενο) : γιωργακη , παπακωνσταντινου και ραγκουση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο τη φατσα καταλαβαινεις τα μουλαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γουρουνιααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας μήν έχουμε πλέον διλλήματα τιμιότητος για τους πολιτικούς.
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΙ. 300 ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως αυτοαναιρούμαστε;Μήπως οι Σ(κ)ιπτάροι είναι και γίνονται ''εξυπνότεροί''μας;Μήπως τυφλωθήκαμε από την εύκλεια μιας μεταβατικής,παροδικής αρχαιότητας όπου,αντί να επιζητήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ουσία της ύπαρξής μας σε μία αληθινά προοδευτική σύγχρονη παρουσία,αναμασούμε μια ανώφελη διήγηση της σταδιακής αλλά και πάντοτε στιγμιαίας κατάπτωσής μας;Μήπως;

    Η εθνική ομοψυχία,η συναντίληψη της κοινής πορείας,η συσπείρωση,η συνεννόηση,η ενότητα και η ευθυγράμμιση των συμφερόντων ενός εκάστου ημών καθώς και των διαδικασιών,η προγραμματική κριτική τοποθέτηση απέναντι στις ασκούμενες πολιτικές σύσσωμου του Ελληνισμού είναι η καλύτερη εγγύηση,το εχέγγυο μιας καθολικής αλλαγής.Πολύ,δε,περισσότερο,αποτελούν πια επιτακτική ανάγκη αδιαπραγμάτευτη και ασυμβίβαστη.Ό π ο ι ο και να είναι το ''δέος'' ή (και) το τίμημα και κόστος,ό π ο ι ο ι και αν είναι οι αντίπαλοι και οι ''αφιονισμένοι εχθροί μας''..
    Προσέχουμε,λοιπόν,για να έχουμε την εθνοκοινωνική συνείδηση κρυστάλλινη και απαστράπτουσα και την αξιοπρέπεια εξασφαλισμένη και απρόσβλητη από αλλότριες επιβουλές και αλλότριους επιβούλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αντε στον αγυριστο μαριονετα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα φανε τετοιο καζο που θα τρεχουν να κρυφτουν σαν τα ζαγαρια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010
    απο http://alfanea.blogspot.com

    Eτσι μπουκώνουν το στόμα στους μεγαλοδημοσιογράφους.Με τόσα λεφτά ποιός πάει κόντρα στο καθεστώς;;
    850.000 ευρώ τον χρόνο κοστίζει στο Mega ο ίδιος και το... σόι του Διευθυντή ειδήσεων Χ. Παναγιωτόπουλου.
    Εντελώς... κατά τύχη έπεσαν στα χέρια μας οι μισθολογικές καταστάσεις των διευθυντικών στελεχών. Από αυτές προκύπτει ότι οι μικτές αποδοχές του Χρ. Παναγιωτόπουλου ανέρχονται στο ποσό των 400.000 ευρώ! Της πρώην συζύγου του Ο. Τρέμη στο ποσό των 300.000 ευρώ και της συζύγου του στο ποσό των 150.000 ευρώ! 850.000 ευρώ για τηλεθέαση της τάξης του 16,5%!
    fimotro

    ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://peripatris.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.