Σελίδες

6 Ιουλίου 2010

Μήνυμα φίλου από την Μυτιλήνη: Ακούς το "Μακεδονία ξακουστή" και σηκώνεται η τρίχα κάγκελο.

Το παρακάτω το λάβαμε από τον καλό μας φίλο Μανώλη Τ. που βρίσκεται στην Μυτιλήνη εδώ και λίγες μέρες....

Καλήμερα φίλοι μου
Είμαι 2 μέρες εδώ και δεν έχω κλείσει μάτι αυτό παντός που ζω εδώ είναι συγκλονιστικό και πρωτόγνωρο για όσους ζουν σε μεγαλουπόλεις. Υπάρχει ένα άγαλμα εδώ στην παράλια σε αρκετή απόσταση από το ξενοδοχείο. Κάθε πρωί παρελαύνει άγημα μαυροσκούφηδων με μπάντα, κάνουν ανάρτησή σημαίας και το βραδάκι έρχονται και κάνουν υποστολή.
Πόσο καιρό είχα να ακούσω αυτά που παίζουν και τραγουδούν; Ακούς το "Μακεδονία ξακουστή" και σηκώνεται η τρίχα κάγκελο.
Αυτά βλέπω και λέω μέσα μου δεν μπορεί υπάρχει και η άλλη Ελλάδα όχι αυτή που μας δείχνουν τα χουντοκάναλα. Υπάρχει αυτό που λέμε ο ΘΕΟΣ τής ΕΛΛΑΔΟΣ
Αυτά τα ωραία φίλοι μου...

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο φίλε Θάνο πού αναδεικνύεις τις εντυπώσεις από το Νησί όπου βρίσκεται του φίλου και πατριώτη Μανώλη!
    Με έχει συγκινήσει αφάνταστα θυμίζοντας μου πάρα πολλά που συνέβαιναν κατά την διάρκεια της θητείας μου όπως η περιγραφή του αγήματος σε αυτό το νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.