Σελίδες

8 Ιουλίου 2010

Τελεσίγραφο του Αλβανικού Εθνικού Στρατού και προς την Ελλάδα!!!

Ο αυτοαποκαλούμενος «Αλβανικός Εθνικός Στρατός» (UKSH – Ushtria Kombetare Shqiptare), σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό News 24 και τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Balkanweb, με ανακοίνωση στο διαδίκτυο, την οποία απέστειλε και στα Μ.Μ.Ε. των Τιράνων, του Κοσόβου, των Σκοπίων, του Πρέσεβο και του Ουλτσίνιε Μαυροβουνίου, ανακοίνωσε, ότι ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τις, πρώτες στρατιωτικές επιχειρήσεις με στόχο την ίδρυση της «Εθνικής Αλβανίας», (δηλαδή της Μεγάλης Αλβανίας, η οποία επεκτείνεται σε αρκετές περιοχές πέραν των σημερινών ορίων του αλβανικού κράτους).

Ο UKSH επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι «ήρθε ο καιρός να απαλλαγούμε από τους Σέρβους, σλαβο-μακεδόνες και έλληνες κατακτητές, οι οποίοι ούτε στιγμή δε σταμάτησαν να σκοτώνουν αθώο αλβανικό πληθυσμό που ζει στα πατροπαράδοτα εδάφη του, γι΄ αυτό και ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος».


hellenicrevenge
από το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΟΛΙΟ
Επιτέλους ανοίγει ακόμα μια ευκαιρία για μας να απελευθερώσουμε ΜΙΑ και ΚΑΛΗ την Βόρειο Ηπειρο ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ......

Πότε αρχίζουν οι επιχειρήσεις;
Μην αργείτε Αλβανοί.....
Δύο φορές στο παρελθόν απελευθερώθηκαν τα άγια εδάφη της Βορείου Ηπείρου και ξαναβρέθηκαν πάλι κάτω από την βαρβαρική, δολοφονική αλβανική σκλαβιά......
Τρίτη και φαρμακερή....

7 σχόλια:

  1. Αέραααααααααααααααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΘΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ

    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σιγα ρε κοταρες και ιδρωσαμε !!! θα φατε τοσο ξυλο που δεν θα ξερετε που να πατησετε ! αρκετα και με εσας αλητες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Αλβανική παιδεία σε όλο της το μεγαλείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Έλληνες οφείλουν με κλειστά τα 'μάτια να αντιληφθούν και να ομολογήσουν για τα Αλβανοσκυπτάρια,σε σχέση με την περίπτωσή των ότι:ό π ω ς εκσκυπεταρίζουν,έ τ σ ι και κτήζουν και ό π ω ς ανοικοδομούν,έ τ σ ι (και) καταπιέζουν.Η εσωτερική των χρόνια καταπίεση και η ευήθεια του πτωχοπροδρομικού χαρακτήρα των επί τη βάσει τούς ωθούν στην καταπίεση και στο ψυχοπαθολογικό σύνδρομο κ α ι καταδίωξης κ α ι στέρησης,όπως διαβιούν οι Σλαβοσκοπιανοβαρδαριώτες.Πιθανά και δεινότερον οι τελευταίοι καθότι μεταπολεμικοί οψιμαθείς μασκαράδες ενώ οι πρώτοι,αγύρτες και τυχάρπαστοι,εξίσου,της ιστορίας και αυτοί αλλά παλαιτέροθεν,κάποιων 'λίγων αιώνων πιο πριν αντίπαλοι..


    Η εθνική ομοψυχία,η συναντίληψη της κοινής πορείας,η συσπείρωση,η συνεννόηση,η ενότητα και η ευθυγράμμιση των συμφερόντων ενός εκάστου ημών καθώς και των διαδικασιών,η προγραμματική κριτική τοποθέτηση απέναντι στις ασκούμενες πολιτικές σύσσωμου του Ελληνισμού είναι η καλύτερη εγγύηση,το εχέγγυο μιας καθολικής αλλαγής.Πολύ,δε,περισσότερο,αποτελούν πια επιτακτική ανάγκη αδιαπραγμάτευτη και ασυμβίβαστη.Ό π ο ι ο και να είναι το ''δέος'' ή (και) το τίμημα και κόστος,ό π ο ι ο ι και αν είναι οι αντίπαλοι και οι ''αφιονισμένοι εχθροί μας''..
    Προσέχουμε,λοιπόν,για να έχουμε την εθνοκοινωνική συνείδηση κρυστάλλινη και απαστράπτουσα και την αξιοπρέπεια εξασφαλισμένη και απρόσβλητη από αλλότριες επιβουλές και αλλότριους επιβούλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. #Οι Έλληνες οφείλουν με κλειστά τα 'μάτια να αντιληφθούν και να ομολογήσουν για τα Αλβανοσκυπτάρια,σε σχέση με την περίπτωσή των ότι:ό π ω ς εκσκυπεταρίζουν,έ τ σ ι και κτήζουν και ό π ω ς ανοικοδομούν,έ τ σ ι (και) καταπιέζουν.Η εσωτερική των χρόνια καταπίεση και η ευήθεια του πτωχοπροδρομικού χαρακτήρα των επί τη βάσει τούς ωθούν στην καταπίεση και στο ψυχοπαθολογικό σύνδρομο κ α ι καταδίωξης κ α ι στέρησης,όπως διαβιούν οι Σλαβοσκοπιανοβαρδαριώτες.Πιθανά και δεινότερον οι τελευταίοι καθότι μεταπολεμικοί οψιμαθείς μασκαράδες ενώ οι πρώτοι,αγύρτες και τυχάρπαστοι,εξίσου,της ιστορίας και αυτοί αλλά παλαιτέροθεν,κάποιων 'λίγων αιώνων πιο πριν αντίπαλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ
    ΛΙΓΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ
    ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ...ΣΥΖΥΓΟΥΣ
    ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!!!
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ
    ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΟΙ 3ης ΓΕΝΙΑΣ, ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΙΣ... ΚΩΛΟΤΡΥΧΕΣ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.