Σελίδες

19 Ιουλίου 2010

Τουρκία: Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου του τουρκικού στρατού, έστειλε μήνυμα για την επέτειο της τουρκικής "ειρηνευτικής επιχείρησης" στην Κύπρο.

Μια απο τις χιλιάδες "ειρηνευτικές" αφίσες που έριξαν οι Τούρκοι στην Κύπρο κατά την διάρκεια της εισβολής το 1974 για να πείσουν τον λαό για τα "αγνά τους φιλειρηνικά" αισθήματα.....

Αμετανόητοι οι Τούρκοι συνεχίζουν να δηλώνουν...μπαρούφες!
Εμείς έχουμε να του πούμε: Ας πάει να δει τον... Ονούρ...

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα συνεχίσουν να αποτελούν την «πιο ισχυρή ασφάλεια και εγγύηση του τουρκοκυπριακού λαού»...
διαβεβαιώνει ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Ιλκέρ Μπασμπούγ σε μήνυμα του στον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ντερβίς Έρογλου με αφορμή την επέτειο της εισβολής στις 20 Ιουλίου 1974.

Ο στρατηγός Μπασμπούγ, σύμφωνα με τις τουρκοκυπριακές εφημερίδες, υποστηρίζει ακόμα πως ο τουρκοκυπριακός «λαός» εδώ και 36 χρόνια «ζει ασφαλής και ήρεμος» και ότι είναι ο «λαός», που επιθυμεί την...

επίτευξη λύσης του Κυπριακού.
Την ασφάλεια αυτή του την παρέχει ο τουρκικός στρατός σύμφωνα με διεθνείς συμφωνίες και το «σύνταγμα» της «Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου», υποστήριξε ακόμη ο κ. Μπασμπούγ.

Στο μεταξύ, άρχισαν να καταφθάνουν στα κατεχόμενα οι αντιπροσωπείες από την Τουρκία και το εξωτερικό για τις εκδηλώσεις της επετείου της εισβολής.
Ο κ. Ερογλου δέχτηκε την αντιπροσωπεία της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης και Τούρκους που συμμετείχαν στην εισβολή. Σε ομιλία του υποστήριξε πως, «αν δεν σημειώνονταν το πραξικόπημα της ελληνικής χούντας, δεν θα γινόταν η εισβολή»και δικαιολόγησε την απόβαση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων ισχυριζόμενος ότι αυτή έγινε σύμφωνα με τα εγγυητικά δικαιώματα της Τουρκίας.

από το Ηπειρος Ελλάς

ΣΧΟΛΙΟ
Να συμπληρώσω ότι εξαιτίας του πραξικοπήματος έγινε η εισβολή απλώς την προετοίμαζαν οι Τούρκοι μερικούς μήνες πρίν και την σχεδίαζαν μερικά χρόνια πριν ...περίπου από την ανεξαρτησία της Κυπριακής Δημοκρατίας.....
Λέτε να ήταν προφήτες και να ήξεραν ότι θα γίνει πραξικόπημα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.